Torna la Festa de la Verema aquest cap de setmana a Sitges

La 14a edició inclourà la tradicional Mostra de Vins així com altres activitats relacionades amb el món vinícola | El periodista, Llucià Ferrer, serà el pregoner de l’acte

La 60a Festa de la Verema i la 14a Mostra de Vins tindran lloc els propers 8, 9 i 10 d’octubre a Sitges. Després de que durant el 2020 no es pogués celebrar un dels actes vitivinícoles més importants del calendari sitgetà a causa de la situació sanitària, enguany l’esdeveniment torna a Sitges amb control d’aforament i entrada lliure. Durant tot el cap de setmana, es podrà gaudir del tast de vins del territori amb 7 parades vinícoles, juntament amb altres activitats dedicades als amants del vi i al públic familiar. Per un preu de 9€, els assistents gaudiran de 3 consumicions de vi i una copa Stölzle de regal.

La cultura vitivinícola protagonista a Sitges
La Mostra de Vins, situada en el tram més proper a la Fragata, estarà oberta al públic en els següent horari: divendres de 19h a 23h, dissabte de 12h a 15.30h i de 17h a 23h i diumenge de 12h a 15.30h i de 17h a 21h. Durant 3 dies, els assistents podran tastar els vins de diversos cellers del territori. Un total de 7 parades on poder omplir la copa amb vins dels cellers Família Torres, Jean Leon, Maset, Hospital de Sitges i els 13 cellers de La Carretera del Vi. Per acompanyar els vins, també es podran degustar els formatges de la Formatgeria de Sitges.

El dissabte a les 11 del matí a la plaça Baluard, es podrà gaudir d’activitats com la tradicional premsada del primer most per part de les pubilles i els hereus que oferiran a la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla. També, el diumenge a les 12.30h a la plaça de la Fragata, se celebrarà el Concurs de Trepitjadors de Raïm que arriba aquest any a la 42a edició i que amenitzarà el showman, Pep Plaza, i que finalitzarà amb el pesat de la Pubilla i l’Hereu de Sitges 2021, Judith Vallverdú i Lucas Estruch, a qui se’ls hi donarà el seu pes equivalent en ampolles de vi. El mateix espai acollirà a les 19h la cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xató.

El pregó de la festa tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament el proper dissabte a les 7 del vespre i anirà a càrrec del periodista, Llucià Ferrer. Durant el diumenge al matí, el Centre d’Interpretació de la Malvasia també oferirà una jornada de portes obertes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s