Tretze platets completen la ruta més popular de Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 d’octubre, el festival gastronòmic del Passeig de Gràcia obre les portes dels restaurants a preus populars, des de 7€.

Ruta de platets, menús degustació, experiències gourmet i nits a 4 mans són les propostes de Passeig de Gourmets.

Estrella Damm, Juvé & Camps, Coca-Cola, Royal Bliss i D.O. Cava harmonitzaran totes les propostes del festival del Passeig de Gràcia.

La ruta de platets de Passeig de Gourmets ja té un recorregut marcat al mapa del festival gastronòmic del Passeig de Gràcia. A aquesta edició s’han reunit tretze delicioses propostes per fer gaudir al gran públic per un preu reduït de 7 €, acompanyat d’Estrella Damm, Juvé & Camps, Coca-Cola o Royal Bliss. Des d’un brioix d’anguila fumada i llagostí (Oria, de Monument Hotel), passant per un caneló de melós de vedella amb beixamel trufada (H10 Casa Mimosa), crestes de kimchi (Virens, d’Almanac Barcelona) o una albergínia cremosa amb stracciatella de burrata (The Wine House Pop-Up Store), entre altres creacions. Aquesta activitat no requereix reserva prèvia.

El platet és una ració més extensa que una tapa i permet gaudir de diversos bocats d’una recepta pensada per a l’ocasió i amb la signatura de xefs com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Martín Berasategui o Rodrigo de la Calle, entre d’altres.

Els platets de Passeig de Gourmets

 1. Virens (Almanac Barcelona): crestes de kimchi.
 2. Cafè de la Pedrera: tàrtar de salmó, formatge de cabra i meló flamejat amb muselina d’allioli i mel trufada.
 3. H10 Casa Mimosa: caneló de melós de vedella amb beixamel trufada.
 4. Cafè Vienés (Hotel Casa Fuster): duet de croquetes de xipirons amb crema d’all i cansalada ibèrica curada, i de rostit de pollastre i foie amb beixamel de ceba de Figueres i ceba caramel·litzada.
 5. El Bar del Majestic (Majestic Hotel & Spa): el nostre Pâté en croûte.
 6. Banker’s Bar (Mandarin Oriental, Barcelona): escabetx de musclos i bolets.
 7. Hall0 (Monument Hotel): brioix d’anguila fumada i llagostí.
 8. Restaurant Ametller Origen – Casa Seat: melós de vedella amb parmentier de patata.
 9. The Bistrot (Santa Eulalia): cors de carxofa amb vinagreta de jabugo, formatge manxec i oli trufat.
 10. Sintonia: bomba de cua de bou al vi negre i “Tou dels Til·lers”.
 11. Restaurante Solomillo: filet Strogonoff amb cruixent d’arròs pilaf.
 12. The One Barcelona: crocanti de brandada de bacallà amb crema de pebrots del piquillo i maionesa d’olivada.
 13. The Wine House Pop-Up Store: the WineStracciatella, albergínia fumada cremosa amb stracciatella de burrata, praliné de fruits secs i salsa verda.

Las marcas que apoyan Passeig de Gourmets

Estrella Damm i la gastronomia formen un tàndem inseparable. Elaborada segons la recepta original de 1876, resultat de la combinació de mata de civada, arròs i llúpol, 100% ingredients naturals, el seu vincle amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l’objectiu d’activar l’hostaleria amb activitats gastronòmiques de qualitat. Per això no podia faltar a Passeig de Gourmets.

Juvé & Camps, com a líder dels caves Gran Reserva i tenint la vinya ecològica més important de Catalunya, manté la seva aliança històrica amb la gastronomia, donant suport als xefs de Passeig de Gourmets i omplint de bombolles l’avinguda més cosmopolita de Barcelona.

Coca-Cola i les seves experiències pomposes s’uneixen a Passeig de Gourmets com un fidel aliat de la gastronomia. El plaer d’una Coca-Cola ben fresca acompanyant les propostes dels xefs del Passeig de Gràcia, gaudir de la tardor amb els últims raigs de sol de l’estiu i compartir amb els nostres bon moments a una taula, es converteix en el millor pla de la temporada.

Royal Bliss, la gamma de mixers prèmium de Coca-Cola, és una marca contemporània, que inspira als seus consumidors a gaudir de la diversitat i la barreja. Ideada i desenvolupada per Coca-Cola a Espanya a partir de sabors complexos i rics en matisos, Royal Bliss ofereix un total de 10 varietats agrupades en 4 segments: Tòniques contemporànies, mixers aromàtics, mixers cítrics i mixers clàssics entre les quals s’inclou una versió “zero sucre” amb notes cítriques ben marcades i rerefons lleugerament dolç.

La D.O. Cava se uneix també a aquesta edició amb una proposta de maridatge que demostrarà la gran universalitat del Cava i les seves infinites possibilitats d’harmonia segons les tendències gastronòmiques del moment de cada restaurant participant. Amb més d’un 70% de vendes internacionals, Cavaés la DO espanyola que més exporta. Reuneix més de 38.000 hectàrees de vinya i a més de 6800 viticultors. Els seus 370 cellers associats estan presents en més de 100 països. El Cava, harmonia universal per a la gastronomia, s’elabora pel mètode tradicional amb un compromís amb l’origen, la terra i la sostenibilitat.

Associació del Passeig de Gràcia

Dinamitzar, promocionar i millorar la imatge del Passeig de Gràcia, un dels eixos comercials amb més renom del món, amb una projecció nacional i internacional excel·lent i dotat d’una singularitat única per la seva arquitectura modernista. Aquests són els principals objectius de l’Associació del Passeig de Gràcia, creada l’any 1952, sota el nom “Amics del Passeig de Gràcia de Barcelona”, amb una clara vocació de defensar i promoure els interessos dels seus associats i de vetllar pel bon estat d’aquest bonic aparador de la Ciutat Comtal. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s