Berenar-sopar de verema a la posta de sol: Sumarroca Vi & Tapes i música en viu

Aquest passat dissabte es va celebrar el fi de festa de la verema a les Caves Sumarroca En un entorn encantador i sense faltar un detall de la mà de Merce Sumarroca que va fer de gran anfritiona de l’esdeveniment, acompanyada de la Mariona

Amb tot l’aforament complet, ningú es va voler perdre aquesta magnífica experiència

En primer lloc es van realitzar les presentacions per part de Merce i es va dividir el grup de persones assistents en dos grups, per dirigirmos als Cellers on des de les mateixes tines vam anar provant els diferents estats de vi recollit des del most a la seva fermentació

una experiència innovadora on els assistents al sopar, es van emportar una experiència única, tastant ells mateixos des de les pròpies tines
començava una gran nit ,plena de sorpreses

El capvespre començava i en unes luxoses taules molt bé guarnits, es va anar servint donant la benvinguda als comensals amb el fantàstic Cava Rose Brut Reserva de Sumarroca Ecologico Llaminadura, excel·lent Cava de Fruits vermells procedents d’una selecció de parcel·les de pinot noir de la finca Sumarroca (Sant Sadurní d’Anoia).

El sopar berenar va consistir en un plat variat de tapes km0 Torrada de foie i ou de guatlla i carbassó planxa. – Torradeta vegetal de llagostí. – Torradeta de pernil ibèric. – Minitortilla paisana / minitortilla de patates. exquisides Caneló d’ànec de el Penedès a la crema de bolets de bosc, per finalitzar deliciós ratolí espectacular Cada taula podien per cada dues persones una ampolla de vi negre, blanc o cava

Es van tastar els vins Sumarroca Temps de Flors Eco, vi amb personalitat, l’estructura i l’elegància de l’xarel·lo, combinat amb la potència aromàtica de l’muscat i de l’gewürztraminere. També es va poder tastar el Sumarroca Il’lògic Xarel·lo Eco un vi procedent de la vinya Queto Carretera amb un equilibri i personalitat que no et deixarà indiferent, també es va poder tastar el gran vi negre Terral, cupatge de vinyes pròpies procedents de la partida de Santa Creu buscant la complexitat, l’estructura i l’elegància que aporten principalment el syrah i cabernet sauvignon, combinats amb una petita part de cabernet franc i merlot.

El temps no deixo de contemplar l’espectacle de la posta de sol des dels camps Sumarroca, l’equip de Sumarroca amb Merce al capdavant van equipar en un moment de para-sols per esmorteir el xàfec que va durar 5 minuts i deixo que el públic assistent seguís gaudint d’aquesta espectacular vetllada

La vetllada va ser amenitzada per Andrea Perrone i Xavi Molero ens van delectar amb la seva música, portant a una final de festa on el públic deixo seus seients i es van posar a ballar donant un colofó ​​excepcional .a la magnífica sopar final de la verema que ha ofert aquest nit Sumarroca

Sumarroca ,la perfecta combinació entte tradiciő vitivinícola y capacitat innovadora

Un gran equip de profesionals darrere d’una familia innovadora

Bodegues Sumarroca. Finca Molí Coloma. Barri El Rebato s/n. Subirats. https://www.google.es/maps/place/Bodegues+Sumarroca/@41.4282203,1.8275539,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x12a47ce66fdeb6c3:0xccd9323ab0a54035!8m2!3d41.4282163!4d1.8297426?hl=es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s