CAVES BOLET DISTINCIÓ I TRADICIÓ !!!

Situades al centre de la comarca del Penedès, a Castellví de la Marca (Barcelona) es troben les CAVES BOLET, que agraïm la seva invitació, de diumenge passat, per a realitzar una de les seves experiències enològiques, de tast i marinaje la  “Premium” amb visita a la Masia, Casa Modernista, celler i vinyes, que des de fa més de set generacions pertany a la Família Bolet, que segueixen cultivant les seves vinyes, i que, hem de ressaltar,  que, la vinculació de tot  fa un majestuós lloc, formen un entorn meravellós, amb encant, entre l’ahir i l’avui, l’excel·lència d’un Celler distingit que manté la tradició.

De la mà de la nostra guia,la Carolina,  que cal dir que va ser un encant i que amb la seva gran dedicació i explicacions, ens va anar il·lustrant de cada un dels racons que anàvem recorrent,

delectant-nos cada vegada més amb tot el que vèiem per la bella  i tradicional masia, una masia catalana de l’any 1619 i que a principi de segle XX vivia la família BOLET i avui dia convertida en museu i en la qual es conserva tot igual, com ara la planta baixa que  s’exposen les eines i màquines d’època i és simplement sorprenent i fascinant, amb el bon gust i encant amb el que han mantingut i adequat la mateixa.

Després de veure el procés d’elaboració dels seus espectaculars vins i caves BOLET, que, per cert, cal recalcar que percebem i vam poder comprovar que el degollament de l’cava ho segueixen fent manual, sense congelar, cosa curiosa. Seguim la visita a la Casa Modernista, un edifici històric del any 1911, remodelada integrament al 2020 , amb gran exquisidesa en la seva decoració, cura a l’detall, conservant l’encant, que ens transporta a una altra època i en ella encara viu la Família Bolet, ocupant la planta superior i que un dia van decidir convertir-la, també, en hotel rural, una gran idea la de compartir aquesta bellesa. Un hotel que va obrir les portes l’any passat, amb 5 habitacions, cadascuna més distingida i elegant, 4 repartides en un glamurós saló d’antany, en el qual no falta un clàssic piano ni detall de l’època.


Les habitacions  porten noms dels vins elaborats al seu celler, que, a més, corresponen a diferents tipus tipus de bolet,  relacionant així les mateixes  amb la seva marca BOLET i què està majestuosament gravat sobre de la porta de cadascuna d’elles ANTARELUS, CAMAGROC, FREDOLIC i APAGALLUMS, les habitacions conserven la bellesa de l’època amb mobles i i peces úniques i la comoditat d’avui en dia amb  un disseny modern en tecnologia, sempre mantenint l’estil i no trencant la màgia de l’indret. Finalment la 5ª  habitació la nomenada ROSSINYOL, la joia de la corona, amb estil Art Decó, doble de luxe, amb banyera rodona de grans dimensions en una cantonada de l’habitació, a part de la magnífica dutxa, amb dos balcons i una gran finestra , ampliant la vista sobre la piscina, vinyes, antiga masia, i el jardí de la casa, que fa l’habitació s’ompli de llum natural i de vida a l’passat amb l’actualitat.

A més, disposa d’un preciós  jardí acondicionat amb una zona de relax amb piscina infinity en la qual pots descansar i gaudir de les vistes a les vinyes i boscos, mentre et relaxes, refresques i assaboreixes un bon vi o cava BOLET.

Vam finalitzar la visita en un preciós racó de d’aquell meravellós entorn, amb un tast i marinaje amb productes de la comarca, i amb uns saborosos i exquisits vins, i cava BOLET, VI BLANC BOLET “Vinya sota bosc” amb formatges, un VI NEGRE BOLET “Fredolic “per a unes boníssimes torrades amb paté de gall de Vilafranca, i per concloure unes catànies, dolç típic de Vilafranca, assaborides amb un fabulós i excel·lent CAVA BOLET ECOLÒGIC CARTOIXÀ GRAN RESERVA,

que està en fermentació en ampolla a temperatura constant de 13ºC durant 40 dies i posterior criança en rima en contacte amb les mares durant un mínim de 100 mesos, Excel·lent, que també pots degustar-com a acompanyant sublim amb peix, marisc, salmó, carns a el forn i patés, entre d’altres maridatges.

Durant més de dues hores vam gaudir de l’hospitalitat de CAVES BOLET i el seu encant i ens va embruixar la seva exquisidesa i bellesa. Simplement espectacular.

No podeu deixar d’anar, és un lloc per estar i admirar. Us s’enamorarà …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s