El festival gastronòmic Passeig de Gourmets torna juntament amb els xefs del Passeig de Gràcia

El festival Passeig de Gourmets, impulsat per l’Associació del Passeig de Gràcia, torna del 14 al 24 d’octubre perquè els amants de la gastronomia puguin descobrir les tendències culinàries del passeig a preus especials durant deu dies.

Després de posposar la seva última edició a causa de l’estat d’alarma motivat per la pandèmia mundial de la Covid-19, Passeig de Gourmets torna amb força per oferir als amants de la gastronomia el millor de la restauració del Passeig de Gràcia. L’eix amb més estrelles Michelin d’Espanya reuneix de nou als seus xefs per encendre els fogons i celebrar una edició on brilli l’oferta culinària de la zona. Martín Berasategui, Carme Ruscalleda o Nandu Jubany son alguns dels xefs d’aquesta edició que destaca per les ganes i il·lusió de tornar a gaudir als restaurants.

En paraules de Luis Sans, president de l’Associació del Passeig de Gràcia, “aquesta edició és molt especial perquè sabem que el públic l’està esperant amb moltes ganes. Per part nostra, només desitgem que els barcelonins i les barcelonines tornin als restaurants del nostre preciós Passeig de Gràcia i els facin seus, com ja van fer en les darreres i exitoses edicions de Passeig de Gourmets”.

Les activitats

La Ruta de Platets per 7 € ofereix diferents propostes amb cervesa Estrella Damm o cava Juvé & Camps, inclosos. El platet, que no tapa, és una mitja ració més abundant que de costum i que permet al comensal gaudir tots els sabors en diverses mossegades.

Els Menús Degustació per 50 € ofereixen una experiència més àmplia per a gaudir a la taula, incloent cervesa Estrella Damm. Com a novetat aquest any, per 15 € més, es podrà realitzar el mateix menú amb una proposta de maridatge exclusiva signada per la D.O. Cava. Una proposta que posa en valora el ritual d’un menú degustació de principi a fi amb una selecció de Caves que destaquen i intensifiquen les creacions dels xefs, demostrant la seva gran versatilitat a la taula.

Les nits A 4 mans també tornen. Es tracta de celebracions exclusives on els xefs del Passeig de Gràcia inviten a altres amics xefs a cuinar junts en una nit única. Aquesta és l’activitat més especial ja que només succeeix durant una nit concreta.

Per la seva part, les Experiències Gourmet son les activitats gratuïtes o de pagament que ofereixen els establiments per a divulgar la gastronomia des d’un punt de vista cultural. Es tracta de classes, xerrades, tallers i concursos que obren les portes dels restaurants per a conèixer-los des de dins. Entre les activitats destaquen els tallers de cocteleria, concursos estil Masterchef, entre d’altres.

Totes les activitats, horaris, direccions i propostes es podran consultar a partir de l’1 d’octubre a www.passeigdegourmets.com

Les marques que donen suport a Passeig de Gourmets

Coca-Cola i les seves experiències pomposes s’uneixen a Passeig de Gourmets com un fidel aliat de la gastronomia. El plaer d’una Coca-Cola ben fresca acompanyant les propostes dels xefs del Passeig de Gràcia, gaudir de la tardor amb els últims raigs de sol de l’estiu i compartir amb els nostres bon moments a una taula, es converteix en el millor pla de la temporada.

La D.O. Cava se uneix també a aquesta edició amb una proposta de maridatge que demostrarà la gran universalitat del Cava i les seves infinites possibilitats d’harmonia segons les tendències gastronòmiques del moment de cada restaurant participant. Amb més d’un 70% de vendes internacionals, Cavaés la D.O. espanyola que més exporta. Reuneix més de 38.000 hectàrees de vinya i a més de 6800 viticultors. Els seus 370 cellers associats estan presents en més de 100 països. El Cava, harmonia universal per a la gastronomia, s’elabora pel mètode tradicional amb un compromís amb l’origen, la terra i la sostenibilitat.

Estrella Damm i la gastronomia formen un tàndem inseparable. Elaborada segons la recepta original de 1876, resultat de la combinació de mata de civada, arròs i llúpol, 100% ingredients naturals, el seu vincle amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l’objectiu d’activar l’hostaleria amb activitats gastronòmiques de qualitat. Per això no podia faltar a Passeig de Gourmets.

Juvé & Camps, com a líder dels caves Gran Reserva i tenint la vinya ecològica més important de Catalunya, manté la seva aliança històrica amb la gastronomia, donant suport als xefs de Passeig de Gourmets i omplint de bombolles l’avinguda més cosmopolita de Barcelona.

Royal Bliss, la gamma de mixers prèmium de Coca-Cola, és una marca contemporània, que inspira als seus consumidors a gaudir de la diversitat i la barreja. Ideada i desenvolupada per Coca-Cola a Espanya a partir de sabors complexos i rics en matisos, Royal Bliss ofereix un total de 10 varietats agrupades en 4 segments: Tòniques contemporànies, mixers aromàtics, mixers cítrics i mixers clàssics entre les quals s’inclou una versió “zero sucre” amb notes cítriques ben marcades i rerefons lleugerament dolç.

Associació del Passeig de Gràcia

Dinamitzar, promocionar i millorar la imatge del Passeig de Gràcia, un dels eixos comercials amb més renom del món, amb una projecció nacional i internacional excel·lent i dotat d’una singularitat única per la seva arquitectura modernista. Aquests són els principals objectius de l’Associació del Passeig de Gràcia, creada l’any 1952, sota el nom “Amics del Passeig de Gràcia de Barcelona”, amb una clara vocació de defensar i promoure els interessos dels seus associats i de vetllar pel bon estat d’aquest bonic aparador de la Ciutat Comtal. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s