NADAL ,La màgia de la verema

No et perdis la màgia de la verema, plena d’aromes i sensacions. Et transportem a un passat sempre bonic perquè el revisquis amb la parsimònia de la primera vegada. Res no tornarà a ser igual quan tastis un vi perquè el procés que va des de la collita del raïm fins al moment d’obrir l’ampolla cobra una nova dimensió després d’aquesta experiència. Màgia i raïm!.

Durada: 2h.
Inclou:
Visita a les vinyes, premses, celler i cava fundacional, taller premsat de most i degustació de most acabat de premsat, barret de palla, capseta de raïm de moscatell, degustació de 2 vins escumosos i 2 vins blancs nobles.
Grups: Mínim 2 pax – màxim 10 pax
Lloc: Finca Nadal

30,00€ / adult

Free Children

RESERVA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s