COLET “un clàssic de l’Penedes artesà i ecològic”

@Jan Ferriz

Agraïm a l’Sergi Colet, la grata experiència que vam viure aquest cap de setmana a la Bodega “COLET” Hisenda Romaní, la seva casa centenària, a San Martí Sarroca (Barcelona) com no, al bellíssim Penedès, davant de la muntanya de Romaní, un celler familiar 100% reserva, Denominació d’Origen Clàssic Penedès

En la qual el Sergi, molt atent i cordial, a part d’exercir moltes altres tasques, és l’enòleg de la família. La visita la vam realitzar amb ell, espectacular, en un Land Rober, de l’any 55, en què ens endinsem a les vinyes que envolten la finca, des dels més joves als més vells, en què ens va sorprendre una vinya de raïm Riesling , amb la qual elaboren un dels seus esplèndids escumosos.

Un recorregut que et trasllada a l’passat pel vehicle en què recorres el lloc i que conjuntament amb l’entorn verd de les vinyes amb els seus frondosos raïms penjant, ja gairebé a punt de la seva recollida,

Mentre el Sergi, ens anava delectant amb el seu interessant i agradable explicació de el paisatge, fan que la visita sigui molt amena i interessant.

Posteriorment vam anar a una atractiva sala de la Hisenda, construïda amb estil i on predomina una una majestuosa taula de fusta, un lloc bonic i acollidor, en la qual vam procedir a l’maridatge i tast dels excel·lents i gustosos escumosos, 100% ecològics de COLET

l’inici de les tast el vam començar amb l’Extra Brut TRADICIONAL, per seguir amb un APRIORI, nom que ve determinat a que inclou cinc tipus de raïm, com Macabeu, Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer i moscatell, sent COLET, els primers a elaborar aquest tipus de escumós i en la que utilitzen el Riesling, i acabant desgastant

UN Extra Brut COLET NAVAZOS, elaborat amb Chardonnay i Camamilla passada, tots amb una infinitat de matisos i aromes que van anar omplint els nostres cinc sentits, una experiència extraordinària, magnífica, que us aconsellem no us la perdeu , doncs a el mateix temps que gaudeixes i passa una bona estona, d’una manera diferent, aprens i et sorprèn la filosofia d’aquest món.

En COLET podràs viure diverses experiències, ja que no només disposen d’aquesta, que vam experimentar nosaltres, abasten moltes altres activitats, així com visites personalitzades tant per a grups com per a parelles, per descobrir i assaborir la més pura essència dels escumosos, d’una manera sorprenent.

Si no vols viure l’experiència, però vols assaborir un bon vi o escumós, marinat amb els diferents productes de la comarca, com el seu ànec esqueixat en escabetx, espectacular!!!, un pecat no provar-ho, en un lloc característic, tranquil i original,

COLET et ofereix aquesta oportunitat, i durant els mesos d’estius, també pots recrear-te en una tarda / nit de dissabte o diumenge a la petita però encantadora i acollidora terrassa, de la finca, en la qual, moltes vegades hi ha música en directe.

sé inquiet i curiós, siguis on siguis, sigui l’hora que sigui, sempre hi haurà alguna raó per arribar-te fins COLET, Et captivarà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s