“Univers Juvé & Camps, La nostra Casa”

@Carlos Ferriz

Les caves Juvé & Camps, un dels cellers més emblemàtics i reconeguts d’Espanya i quatre generacions d’una família dedicada, en cos i ànima, a la viticultura, amb motiu de el seu centenari, des que es posés a la venda la seva primera ampolla de Brut Nature Gran Reserva, Reserva de la família, obre el seu celler per primera vegada a el públic, sota el lema “Univers Juvé & Camps, La nostra Casa”

@Carlos Ferriz

La família Juvé i Camps, ha considerat que ja era hora que els consumidors dels seus caves, els que comprem i portem a les nostres cases els seus caves, poguéssim entrar també a la seva, a descobrir l’ànima de Juvé & Camps, viure-la i assaborir-la des de dins, com assaborim els seus exquisits i delectables caves,

@Carlos Ferriz

El celler d’Espiells és la més gran de les finques, amb 200 hectàrees de vinya ecològica, però és en les caves de Sant Sadurní d’Anoia, on es realitza aquesta experiència anomenada “Ruta Gran Reserva ” aquesta cava es troba en el subsòl de dos edificis units entre si que hanreformat i adequat per a aquesta ruta, i que, després de tres llargs anys d’obres, han creat un espai de valor arquitectònic singular i modern, que han sabut connectar i fusionar amb el seu celler ple d’història i tradició, fent de tot això un entorn amb estil, actual però amb ànima, sense perdre l’essència de el lloc.

@Carlos Ferriz

La visita es privada i personalitzada, per a un mínim de 2 persones fins a un màxim de 12, però totes de el mateix entorn, de manera que les caves i tu amb la teva parella,amb familiars o amics sereu els únics protagonistes, una visita que et recomanem i que no et pots perdre. L’itinerari per les caves, acompanyat d’un guia que t’explica tot el procediment i et fa una demostració de Degüelle artesanal i un tast entre rimes d’un cava Reserva

@Carlos Ferriz

per posteriorment passar i acabar amb una excel·lent experiència enogastronòmica, amb degustació de tres dels seus millors caves, Essential, Blanc de Noirs i Gran Juvé i Maridatge amb selecció de productes de gastronomia local exquisits.

@Carlos Ferriz

Femmaridatge, vam tenir el plaer de compartir taula amb el Sr. Juvé, una persona encantadora, i sobretot humil i molt propera, debatent diversos temes amb els que estàvem allà i delectant-nos amb les seves anècdotes, experiències i vivències, que al llarg de la seva i àmplia trajectòria són moltes i fantàstiques i que va fer que el temps es passarà sense adonar-nos. i amb ganes de més.

@Carlos Ferriz

Juvé & Camps té pensat, realizar, més endavant, i també sota el “Univers Juvé & Camps, La nostra Casa” fer la “Ruta Terroir” on la visita serà més llarga i completa, ja què serà de les vinyes a les caves, començant i recorrent les emblemàtiques vinyes que envolten el celler d’Espiells, on a més, en aquest particular recorregut, inclou una parada especial en un lloc únic, en mig de les vinyes, es gaudirà d’un tast singular i es visitarà el celler d’Espiells on s’elabora el vi base per a cava i la ruta es veurà completada finalment a les Caves de Sant Sadurní d’Anoia.

@Carlos Ferriz

No esperis el moment fes tu el moment perfecte, visita l’Univers JUVÉ & CAMPS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s