Nadal “Un món d’experiències”

@Carlos Ferriz

En FEM MARIDNATGE i de la mà de “CAVES NADAL” aquest diumenge passat, vam poder gaudir de les experiències que ofereix aquesta bonica finca, situada al bell Penedes en el terme de Torrelavit.

@ Carlos Ferriz

A part de la seva visita guiada per les seves esplèndides vinyes y cellers, on el seu seu celler original et sorprendrà i fascinarà, estant a 20 metres sota terra, i en la qual et desvetllen petites curiositats que, la majoria desconeixem i que no et desvetllarem

@ Carlos Ferriz
@Carlos Ferriz

per a més sorpresa quan vagis, una visita que, cal esmentar que és molt amena i enriquidora , per acabar amb un tast dels seus fantàstics escumosos, disposa d’una gran diversitat d’experiències a qual més sorprenent i agradable

una nova manera de combinar Escumosos i iberics, o Formatges o xocolata, tots impressionants, el seu contrast i sabor els fan exquisits a més tots ells elaborats amb tot detall i cura en un agradable i entranyable jardí, on regna una calma i tranquil·litat que agraeixes i desitges que el temps s’aturi.

@Carlos Ferriz

I que dir de la seva experiència “Picnic Mediterreo” fascinant, menjar campestre, enmig d’una vinya, entre soques plenes de fulles verdes i raïms , penjant, una carpa de fusta muntada amb cura i exquisidesa i adequada a l’entorn, on pots gaudir d’un dinar entre amics o un esdeveniment familiar, una forma diferent de reunir-se per menjar i delectar-se d’un bon vi o escumós, com els de Nadal.

@Carlos Ferriz

Els millors productes de la zona maridats amb les bombolles d’alegria del nostre Nadal Brut Nature i Nadal X Vermell. ¡Que no t’ho expliquin!

Surt de l’típic restaurant, ja hem estat tancats molt de temps, viu a l’aire lliure o Regala’l , sigues original, diferent, regala experiències, ho agrairàs t’ho agrairan.

Redacció i fotos Fem Maridatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s