El Penedès a Mehari

@Carlos Ferriz

De la mà de Nadal, Fem Maridatge a realitzat l’experiència Nadal & Mehari, en primer lloc us expliquem el que és un Méhari és un automòbil tot terreny produït pel fabricant francès Citroën entre els anys 1968 i 1987. Es van construir en total 143.740 unitats d’aquest model a Europa. El Méhari està basat en la plataforma i el motor M28 de 602 cm³ i 26 cv de l’Citroën Dyane, i té una carrosseria d’ABS a Europa

L’experiència té una durada de 2.30h i tenen un mínim de 2 persones i un màxim de 4 persones, això si has de tenir com a mínim 3 anys d’experiència per poder gaudir de conduir un Méhari

@Carlos Ferriz

En aquesta ocasió,a part de viure les diferents experiències han tingut el privilegi de compartir una ruta amb Xavier Nadal, enòleg i tercera generació de Nadal.

@Carlos Ferriz
@ Carlos Ferriz

Ens va recollir a la Finca Nadal i comencem un recorregut meravellós recorrent per entre vinyes la magnífica Finca Can Nadal de la Boadella, recorrent senders meravellosos i parant en llocs on les vistes de Montserrat a el fons i de tot el Penedès són els ingredients que envolten aquesta experiència en única

L’empresa cityzoom disposa d’una flota de set Méhari per a realitzar aquesta meravellosa experiència, pel que el Sr Xavier Nadal ens va explicar també que pots conduir tu mateix quan la visita es realitza amb mes d’un Méhari

@Carlos Ferriz

La visita finalitza amb una degustació comentada dels vins escumosos Nadal Brut Nature ,Nadal Brut Reserva Original i vins blancs nobles Nadal X Blanc 2019 i Nadal X Vermell 2019

@Carlos Ferriz

El recorregut a part de viure el paisatge i l’aventura de endinsa’t entre vinyes i oliveres, per part de Nadal, et fan sentir part de l’entorn i comprendre que abans d’obrir una ampolla de vi o destapar un escumós, hi ha un ardu treball que no finalitza mai, aquest és el procés necessari per proporcionar un producte de gran qualitat com realitza Nadal

@Carlos Ferriz

Gaudeix de tota una experiència amb la visita a la Finca Nadal de la Boadella i la cava fundacional, i remata amb un passeig en Mehari que gràcies al servei que ofereix Cityzoom, s’ofereixen tours guiats en mehari pel Penedès a gust de cada client.

@Carlos Ferriz
@Carlos Ferriz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s