PERE VENTURA

En una visita a Pere Ventura, sorprèn l’elegància i la contemporaneïtat de les caves. Captiva l’atmosfera i el seu estil no et deixa indiferent. Es descobreix de la mà d’un guia expert la història del fundador i també el laboriós procés d’elaboració del cava. Es desenvolupa un tour guiat per les galeries subterrànies i una visita l’espai més secret i singular de les caves. S’acaba la visita amb una degustació i un tast comentat de caves de llarga criança.RESERVA LA TEVA VISITA

CAN BAS DOMINI VITICOLA

A Can Bas oferim diferents tipus de visites que permeten descobrir un entorn històric on, el paisatge, la cultura, la tradició i el vi es fusionen amb elegància i estil, en uns espais cuidats al detall. La visita inclou un passeig entre vinyes, una visita guiada al celler i un tast comentat dels vins de la finca.RESERVA LA TEVA VISITA

MERUM PRIORATI

Durant el 2017 s’iniciaran les activitats enoturístiques al celler Merum Priorati. Es podrà descobrir, de primera mà, una de les regions vinícoles més prestigioses del món. Els vins de Merum Priorati gaudeixen d’un marc tan emblemàtic com és el de la Vila de Porrera, un municipi de pocs centenars d’habitants que allotja alguns dels costers i finques amb una dificultat de cultiu de la terra més extrema del món.RESERVA LA TEVA VISITA

@Redacción y fotos Pere Ventura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s