Arriba la 5a edició del Festival Instants a Carol Vallès !Vine i gaudeix d’un festival únic que reuneix música, vi i gastronomia entre vinyes

Vine i gaudeix d’un festival únic
que reuneix música, vi i gastronomia entre vinyes

Aquest cicle de concerts tindrà lloc el dissabte 10 de Juny amb Gerard Aledo, el 8 de Juliol amb Clara Gispert i el 15 de Juliol amb Guillem Ramisa i el 22 de Juliol amb In Crescendo.
Tots seran al pati de Cellers Carol Vallès (Subirats, Alt Penedès), que obrirà portes a les 19 h, i es podrà fer una visita al celler, degustació de cava i tastets gastronòmics de la mà del restaurant El Cigró d’Or. El concert donarà el tret de sortida a les 21h a l’aire lliure, amb les vinyes de fons.
L’esdeveniment estarà coorganitzat per Must Media Group, el nou grup de comunicació nacional dirigit per l’empresari Guillem Carol Vallès.
Els concerts que hem preparat per aquest any són els següents:

Gerard Aledo – 10 de Juny

Nou Format: Pic nic nocturn i concert entre oliveres.

Després de dos discs i més de 200 concerts liderant el grup Animal, Gerard Aledo comença una nova aventura en solitari. El 2020 va presentar el un nou EP que porta per títol “Obrint els ulls”.Les noves cançons mostren la part més íntima, propera i emotiva d’Aledo sense deixar enrrere les cançons més corejades dels últims anys.

Clara Gispert – 8 de juliol

Després de la presentació del seu àlbum debut On And On, amb més de 40 concerts per Catalunya i la col·laboració al disc de la Marató de TV3, la Clara Gispert es troba en plena producció del seu segon disc. Mentrestant presenta REVOLTS, un espectacle fresc i proper en el que ofereix aquelles cançons que durant aquest viatge li han servit de refugi i abric.

Guillem Ramisa – 15 de juliol

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d´un univers particular, sensible i proper. En directe s’acompanya d’una banda de tres músics composta per bateria, baix i trompeta, que aportin tota la força i la riquesa que les cançons demanin dalt de l’escenari.

In crescendo – 22 de juliol

In Crescendo son un grup vocal format per joves d’arreu de Catalunya. El seu repertori és variat i ens agraden els reptes. Gaudeixen arranjant i interpretant cançons de tota mena, portant-les al seu terreny. Busquen la innovació i la creativitat, així que… prepara’t per vibrar amb ells!COMPRAR L’ENTRADA

Celler Carol Vallés

Can Parellada, s/n. – Corral del Mestre
08739 Subirats (Alt Penedès) Catalunya – Spain
93 898 90 78 info@cellerscarol.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s