AGUSTÍ TORELLÓ MATA PRIMAVERA DEL CAVA TAST MUSICAL

Aquest diumenge passat, a AGUSTÍ TORELLÓ MATA, al seu prodigiós i encantador entorn, van realitzar l’experiència “PRIMAVERA DEL CAVA TAST MUSICAL”, a la qual, per sort, vam poder estar i gaudir-ne, va ser un meravell esdeveniment, com tots els que efectuen i que són molts,  tenen una habilitat innata a preparar-los, superant-se en cadascun.

El jardí, preparat amb unes taules i alguns chill out, de palet, i ple de gent, era digne d’admirar, tot un plaer de lloc, a més amb música en directe per la Mexicana GEORGINA RUBIO, que va ambientar la vetllada amb boleros i ranxeres, per delit que la gent, que, fins i tot el Sr. Agustí Torelló, es va animar a ballar. Un gran home i millor persona.

Comencem amb una copa de benvinguda del seu  excel·lent Rosat Trepat, fresquet, per seguir amb la tast que consistia primer en un MÀGNUM CS GRAN RESERVA 2015 “

Aquest Magnum és en homenatge a la Sra. CARMEN SIBILL, esposa del Sr. Agustí Torelló, amb qui ha compartit més de 60 anys de la seva vida, en agraïment a la seva feina ia més un homenatge a totes les dones de sàvies arrels, que han fet de la nostra terra, un lloc més amable.

Aquest Màgnum amb 8 anys de criança, era una edició especial de 625 ampolles, cupatge de vinyes de més de 40 anys i criança amb tap de suro, Extraordinari, l’acompanyàrem amb un boníssim còctel de gambes i amb la cançó de “Perfidia” de fons, mentre delectàvem aquest espectacular marinatge.

Posteriorment passem a un “MÀGNUM SINGULAR GRAN RESERVA 2017” que ha obtingut el premi GRAN OR CONCURS CINVE 2023. De sis anys de criança en ampolla de tap de suro, cupatge de vinyes Velles de Macabeu, Xarel·lo i Parellada, Magnífic, assaborit amb unes escopinyes gormet i en aquesta ocasió la cançó que acompanyava aquest tast era “Sabor a mi”

I per finalitzar ho vam fer amb un avenç del tast d’un BARRICA MÁGNUM”, que encara no es comercialitza i que es presentarà a la tardor, el MÀGNUM CLANDESTÍ GRAN RESERVA 2018”. És un Macabeu 100% amb 5 anys de criança, Excel·lent. Aquest el vam marinar amb un cruixent de salmó i alvocat i la música que acompanyava aquest darrer tast era “Piel Canela”

Tot superbe com cavia esperar, ja que cal dir que la Gemma, i la Sofia, tenen una imaginació i percepció, que unit a la il·lusió que li posen, i junt  el seu equip, fan que totes les vetllades que preparen siguin exquisides i no deixin indiferent a ningú i sigui el resultat d’un compromís personal. La dedicació d’una família i un equip de persones que ho fan posible.

Per finalitzar aquest tast musical de boleros amb Georgina Rubio maridats amb diferents caves i tapes gastronòmiques va tenir un gran fi de festa amb tot el públic dret i ballant al so de Georgina Rubio

Un tast Premium, ha estat fabulós, bona música, sota els pins… què més es pot demanar!!! Us ho recomanem per passar una bona estona en una de les seves visites d’enoturisme o en alguna experiències de les que efectuen, Encara no heu anat ?, Aneu al que esteu esperant, Repetireu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s