MARIDATGE DE XOCOLATES A LA MASIA TORREBLANCA

Dissabte passat dins les activitats programades per la Masia Torreblanca, Masia del Segle XV, situada al cor del Penedès, envoltada de vinyes. Amb unes vistes panoràmiques espectaculars. En un mateix espai conviuen modernitat i tradició gaudim de la mà de la Sra Roser Serra, esplèndida amfitriona on l’art de maridar el va convertir en un divertit joc

Roser ens preparo als bells jardins de Torreblanca una selecció de dos caves i un vi negre i una selecció de xocolates de gran qualitat de la
Pastisseria Galí  de Vilafranca del Penedés
Comencem el joc degustant la mateixa xocolata amb els diferents caves i vi per diferenciar com en boca en desfer-se la xocolata cada cava i vi ens proporcionaven uns efectes gustatius molt diferents en boca, sabor i explosiona els seus sabors de diferent manera tot i ser la mateixa xocolata
On cadascun dels assitents haviem de decicir quin cava o vi era el maridatge ideal

Roser ens va servir els següents Caves i Vi

Cava Torreblanca Brut Rose

Un cava excepcional elaborat amb Garnatxa i altres varietats negres. De color Rosat intens gairebé vermellós, brillant i amb tons robí. Un goig d’aroma de fruita, on sobresurten fines notes de maduixa i gerds. Sorprèn la seva intensitat aromàtica i gran bouquet. A la boca és una gran opulència afruitat. Té un bon equilibri entre el seu sabor ric i la seva seca estructura àcida. Molt elegant i suggestiu.

Cava Grimau Reserva Familiar

Un cava de color groc pàl·lid brillant amb reflexes palla, desprèn bombolla fina i té una corona persistent. Molt aromàtic, aromes barrejades de notes torrades fruit de l’evolució en contacte amb els llevats i fruiters derivats de la presència de les varietats amb què es va elaborar. Amb un gust de boca suau i elegant, és potent amb cos i consistència. La seva llarga criança li proporciona un sabor delicat i una acidesa excel·lent, mantenint la frescor que el fa un cava molt personal i distingit.

El Collita

És un vi indicat per a plats a base de carns. Molt recomanat també per a la seva ingestió amb quesos i embotits curats. Es recomana servir a 18 ºC. Denominació d’origen: Penedès. Varietats del raïm: Només els millors raïms de les nostres vinyes de Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre, Merlot i Shyra són seleccionades per elaborar aquest vi. Les nostres vinyes produeixen una quantitat baixa de raïm per assegurar una alta qualitat que satisfà els paladars més exigents. Intens Rubí fosc amb reflexos blavosos. D’aroma complexa, destaquen les notes d’espècies, vainilla i pimienta, sobre un fons que recorda les groselles, zarza i la cereza negra.
De considerable estructura, amb elegants tanins, encara que amb molt de cos, combina perfectament amb el seu sabor de cireres. Al paladar deixa una sensació vellutada de fruites del bosc que acaba amb un persistent sabor final de xocolata i cafè

Un matí ple d’aromes i sabors, que la propera vegada que Masia Torreblanca la realitzi no us la podeu perdre

Finca Masia Torreblanca s/n. 08734 – Sant Miquel d’Olèrdola
T. (+34) 93 891 50 66
info@vinatorreblanca.com
http://www.vinatorreblanca.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s