Juvé & Camps obre les seves portes als futurs Master of Wine de la Península Ibèrica

Juvé & Camps, fidel al seu compromís amb la formació i innovació en el sector vitivinícola, acollirà aquest cap de setmana un exclusiu bootcamp format per alumnes del segon curs de l’Institut de Master of Wine, referent educatiu internacional en el món del vi. El programa serà impartit per l’Álvaro Ribalta MW, un dels 7 Màster of Wine que existeixen a la Península Ibèrica, considerat un gran expert en caves i vins escumosos elaborats pel mètode tradicional al Penedès.

Per al celler “és un gran honor poder contribuir a la formació d’aquests professionals de primer nivell, que s’estan preparant intensament per adquirir una titulació tan rellevant i d’altíssim nivell com la de Mater of Wine”, explica la cellerera Meritxell Juvé, quarta generació de la família.

Durant tres dies (del 31 de març al 2 d’abril) Álvaro Ribalta MW impartirà tastos tècnics i simulacres d’exàmens com els que es realitzen per l’Institute of Master of Wine londinenc en les instal·lacions del celler, contribuint així a l’avanç en la formació dels alumnes en el camí cap a l’obtenció del seu títol, una qualificació que ostenten menys de 400 persones a tot el món

Els aspirants rebran formació tècnica de la mà del director de viticultura de Juvé & Camps, Josep Jiménez, qui els descobrirà la gestió de la vinya i l’entorn de la propietat. Al costat del director tècnic del celler, Toni Cantos, duran a terme un tast d’anyades i referències emblemàtiques de la casa.
Amb iniciatives com aquesta, Juvé & Camps reafirma el seu suport al desenvolupament i consolidació d’una comunitat cada vegada més àmplia de professionals de màxim nivell en el sector vitivinícola com són els Master of Wine, prestigiosos divulgadors de l’univers del vi i la seva cultura

Juvé & Camps, líder en cava Gran Reserva ecològic

Viticultors al Penedès des del 1796 i elaboradors d’escumosos des del 1921, Juvé & Camps és una casa centenària i avantguardista, que ha redefinit l’escumós i continua innovant en la seva elaboració, sense perdre de vista tot l’après en aquests cent anys. Avui, amb Meritxell Juvé, quarta generació, al capdavant del celler, Juvé & Camps segueix un camí d’innovació per a elaborar escumosos que deixin empremta, practicant una viticultura no intervencionista i advocant per la naturalització de la vinya, protegint la biodiversitat i realitzant un intensiu treball de recerca i zonificació de les seves finques, per mantenir i reforçar la connexió dels seus vins amb els seus terroirs. Juvé & Camps encapçala l’elaboració d’escumosos de llarga criança i aposta per l’estil brut nature en la major part dels seus vins des de fa gairebé 50 anys, amb la vocació d’elaborar anyades per celebrar la vida i maximitzar el gaudi. Els seus elaborats reuneixen des dels seus escumosos reserva de la gamma Essential, al Reserva de la Familia (el seu Gran Reserva icònic), la nova gamma de Milesimé Parcel·laris o les cuvées de més prestigi com el Gran Juvé, La Capella o La Siberia.


http://www.juveycamps.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s