Caelus, el nou blanc de noirs del celler U MES U

El Celler U MES U llança al mercat un nou Gran Reserva elaborat amb pinot noir que es posicionarà com el Cava més Premium de la seva gamma

Caelus representa el repte més gran del Celler U Mes U i la culminació de molts anys d’experimentació amb la varietat i la seva elaboració com a blanc de noirs. Un Cava Gran Reserva amb més de 60 mesos de criança que rep el nom del Déu del cel de la mitologia romana.

El Celler U MES U inicia el 2023 llançant un nou Gran Reserva que es posicionarà com el Cava més Premium de la seva gamma de vins i caves. Amb aquest, pretén reivindicar el potencial de la varietat pinot noir adaptada a les zones altes del Penedès i posicionar-se com un referent en l’elaboració d’escumosos.

Aquest nou Cava rep el nom de Caelus, Déu de la mitologia romana, guardià del cel, el creador dels núvols, dels vents i la pluja que donen vida a la nostra terra. Es tracta d’un Cava inspirat en la contemplació del cel, fruit de la paciència i d’un exercici d’observació i d’interpretació de la varietat i de l’entorn. Un Pinot Noir monovarietal elaborat com a blanc de noirs i amb una criança de més de 60 mesos amb tap de suro.

Web: 

http://www.umesu.wine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s