EL CELLER CAROL VALLÈS S’OMPLE D’ACTIVITATS AQUESTA PRIMAVERA

Activitats de cara el bon temps!

A Cellers Carol celebrem l’arribada de la Primavera
dissenyant activitats noves per a tots els públics!

25 MARÇ: TASTA COMARCA A CEGUES
AMB CARAM CARAM

Et proposem una activitat enoturística per posar a prova els sentits a través de la gastronomia i el maridatge d’una forma dinàmica.

Començaràs recorrent l’espai d’un celler per conèixer els racons més representatius de la seva història. Seguidament, et portarem en una de les seves sales més especials per fer-te viatjar a una comarca de Catalunya per descobrir els obradors i les persones que més ens han sorprès durant la nostra expedició.

Els productes artesans que et presentarem tenen una complexitat que requereix una atenció especial. Per això, et proposem utilitzar puntualment un antifaç que et permetrà connectar amb l’essència dels productes i potenciar les seves olors i textures. A més a més, per tal de gaudir-los sense l’antifaç, et presentarem quatre degustacions creatives (amb la base dels productes tastats) que maridarem amb 4 referències del celler que representin un maridatge explosiu pel paladar.

Estàs preparat per experimentar com canvia la percepció del sabor dels aliments? Deixa’t sorprendre, no només pel que tastarem sinó pel que t’explicarem sobre aquestes joies gastronòmiques del territori!

RUTA AUTOGUIADA AMB BICICLETA
I BRUNCH AL CELLER

Vens de Barcelona o Tarragona i et desplaces amb tren? T’ho posem fàcil per a visitar-nos! Fes-ho de la forma més sostenible: Amb bicicleta!

Presa la línia de Renfe R4, baixa en l’estació de Lavern Subirats i dirigeix-te a l’oficina de turisme (dins de la mateixa estació) allí, una persona del nostre equip t’estarà esperant amb la bicicleta que ja estarà reservada al teu nom. Et facilitaran el tracking de la ruta mitjançant google maps per camins entre vinyes fins a Carol Vallès on t’esperarem per la visita seguida del brunch.

A Carol Vallès t’oferim la possibilitat de gaudir d’un fantàstic brunch perquè de manera segura i espaiosa puguis degustar alguns dels productes típics de la zona elaborats per a productors locals i els nostres caves. Amb vista de la nostra finca, respiraràs aire fresc i estaràs en contacte amb la naturalesa

RUTA ESTIL SAFARI SOBRE UN 4×4 ENTRE VINYES I BOSC 
AMB PICA PICA O BRUNCH GOURMET

Conduïr a través de les vinyes en un safari 4×4 és la manera més còmode de gaudir dels paisatges de la zona vitivinícola del Penedès.
Estaràs assegut en un SUV 4×4 estil safari obert, durant una hora veuràs les vinyes de la zona i el bosc típic del mediterrani.

El Penedès és una zona ben coneguda per la viticultura de les varietats tradicionals de macabeu, xarel·lo i parellada, i per suposat, el seu producte estrella: El Cava.

Descobreix les vinyes i com treballen els pagesos de la zona, veuràs granges biodniàmiques i paisatges sempre amb la muntanya sagrada de Montserrat de fins. Després de la teva excursió visitaras el celler Carol Vallès, una finca típicament catalana, per descobrir com es fa el Cava. La visita acabarà amb un aperitiu lleuger amb tast de dos caves o un Brunch Gourmet maridat amb caves del celler.

EXPERIÈNCIA SENSORIAL PRIVADA

Vine a gaudir d’una visita al celler familiar Carol Vallès, ubicat en un entorn idíl·lic entre vinyes al bell mig de la Plana Penedesenca. Descobreix el paisatge únic d’una de les Denominacions d’Origen més properes a Barcelona. Durant la visia aprendràs com es fan els Caves Reserva i Gran Reserva d’alta qualitat de la zona vitivinícola del Penedès. Visitaràs la vinya, el celler i la cava. Al acabar tastaràs 4 Caves de Guarda Superior, cada un d’ells maridat amb una tapa gourmet: Utilitzem productes de proximitat i de qualitat, normalment d’obradors locals pels nostres maridatges, que poder canviar depenent de l’època de l’any.

Aprendràs com el Cava és perfecte per maridar amb una infinitat de plats i aperitius. Durant el tast t’explicarem la zona del Penedès, les varietats que hi pots trobar i on es troben plantades. Sabies que la plana del Penedès abans era mar? Doncs també podràs veure i tocar tres típus de fòssils diferents trobats a diferents zones de la regió.

XXa TROBADA DE COL·LECCIONISTES
DE PLAQUES DE CAVA

El dia 30 d’Abril de 9h a 14h, tornem amb la Trobada de Plaques!! Serà la 20a vegada que celebrem la trobada a Carol Vallès!

La trobada estarà oberta a tothom i els compradors de cava podran gaudir d’un esmorzar gratuït de 9h a 11h.

Durant tota la jornada es podran fer degustacions de cava.

En aquesta jornada es presentaran dues plaques de cava noves, guanyadores del concurs artístic que fem a les xarxes socials durant el mes de Març

Us esperem!

27 DE MAIG*: LA PRIMAVERA DEL CAVA
ELS NENS A LA VINYA: LA FEINA DE L’ESPORGA
I PINTURA AMB PÀMPOLS

Ens ajudes a esporgar?

A Carol Vallès, i de manera inèdita, volem compartir l’activitat de l’esporga amb vosaltres! Vine a visitar la nostra vinya, mentre caminem us parlarem de les feines típiques de la vinya durant l’any i de les pràctiques de l’agricultura ecològica: Esporgar n’és una!

Us explicarem en què consisteix tenir un segell ECO i com treballem les plantes per respectar el sòl, l’ecosistema i la vida al voltant de la vinya. Seguidament esporgarem alguns ceps!: els traurem amb les mans les fulles que sobren perquè els raïms es puguin desenvolupar degudament.

Que els nens guardin les fulles!!

Després d’esporgar tornarem al celler per gaudir d’un pica-pica a la fresca amb cava Reserva i Gran Reserva del celler. Per la canalla i la gent que no beu servirem most ecològic de raïm del Penedès.

De mentre, els nens podran pintar les fulles que han recollit, dibuixar ceps i fer una composició estampant els pàmpols de colors per prendre a casa, amb l’ajuda del nostre equip d’enoturisme.

Aquesta Setmana Santa no et quedis a casa, el Penedès s’obre al bon temps!
Vine a gaudir d’alguna de les nostres experiències disponibles a Carol Vallès.

Tens molt per triar!:
Visita amb maridatge de formatges
Visita amb maridatge de xocolata
Visita amb maridatge d’embotits locals
Visita amb tast i aperitiu a la fresca del nostre pati
Visita amb brunch gourmet amb productes KM0
Visita amb ruta safari 4×4 entre vinyes amb brunch o aperitiu
Visita i ruta amb bicicleta entre vinyes i brunch
Experiència Sensorial Privada

CELLER CAROL VALLÉS. Can Parellada, s/n. – Corral del Mestre
08739 Subirats (Alt Penedès) Catalunya – Spain
93 898 90 78

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s