Els espanyols són els que tenen més ganes de celebrar el Nadal amb un 74% segons un estudi internacional

  • Per tercer any consecutiu, Henkell Freixenet i YouGov fan una enquesta internacional sota el lema “Celebra la vida” amb la participació de més de 7.544 persones d’Alemanya, França, Espanya, Regne Unit i Estats Units
  • El 82% dels espanyols vol celebrar el Nadal amb la família i els amics
    La majoria dels espanyols (56%) brindaran per l’Any Nou amb cava
  •  Els ciutadans espanyols són els que tenen més ganes de celebrar el Nadal (74%) i el celebraran majoritàriament amb família i amics (82%) segons l’estudi realitzat per YouGov i Henkell Freixenet, grup líder mundial de vins escumosos.
  • L’enquesta ha comptat amb la participació de més de 7.500 persones – Alemanya (2.126), França (1.018), Espanya (1.070), el Regne Unit (2.129) i els Estats Units (1.201) – i ha posat el focus en la celebració de la vida, del Nadal i en l’efecte de la complexa situació socioeconòmica marcada per la guerra a Ucraïna i la inflació. En aquest sentit, els espanyols s’han mostrat optimistes davant el nou any, resultant en una notable millora a l’índex “Celebra la Vida”, que escala d’un 4.6 a un 4.8, una xifra que es col·loca per sobre de la mitjana internacional (4.3).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s