La Confraria del Cava nomena Confrare d’Honor a John Hoffman

La Confraria del Cava Sant Sadurní va retre homenatge el passat divendres 18 de novembre al màxim responsable del Mobile World Congress ho va fer en el marc de la tercera edició de la Gala del Cava

Es va nomenar Confrare d’Honor John Hoffman, el CEO de la companyia GSMA Ltd,l’responsable del Mobile World Congress a Barcelona

Un homenatge que va començar així que el Sr. Hoffman acompanyat de la seva dona va arribar a Torre-Ramona on va ser rebut per l’actual president de la Confraria del Cava el Sr. Eduard Santfeliu i els membres de l’actual Confraria

El Sr Eduard Sanfeliu com a bon amfitrió va ensenyar les meravelloses caves subterrànies que disposa la Confraria, on el Sr Hoffman es va sentir meravellat per la ruta de les caves i les explicacions que en tot moment compartia amb la senzillesa que mostro a tots els assistents l’homenatjat, no va faltar el cava en aquesta visita on tots els assistents van brindar i van degustar els plaers de prendre una copa de Cava a les magnifiques caves de la Confraria, on no van faltar els brindis

En tot moment el Sr John Hoffman es va sentir com a casa , compartint amb tot el públic assistent i en un incís del magnífic sopar preparat i servit per la casa Cal Blay tot un referent al sector gastronòmic de la zona , el Sr Hoffman es llevant i taula per taula va anar brindant amb tots els assistents a l’acte, mostrant en cada moment que és una persona molt propera i agraïda a l’honor de ser nomenat Confrare d’Honor

Arribo el moment on després de nomenar nous els Confrares de Mèrit. En aquesta ocasió, van ser la meteoròloga Mònica Usart, la periodista Eva Vicens, el sommelier Ferran Vila i la cuinera i presentadora Gessamí Caramés Pujo a l’estrada el Sr John Hoffman per ser nomenat Confrare d’Honor 2022 un títol que es reserva a la persona que, segons criteri de la Junta Directiva, mereix un reconeixement especial per l’impacte de l’exercici de la seva professió a la societat

Començant amb el ritual típic organitzat per als nous Confrares, col·locant-li la capa de confrare ,la copa de cava ,el jurament al Cava i la signatura al llibre on totes les Dames i Cavallers Confrares, signen la seva investidura a la Confraria del Cava

El Sr Eduard va procedir a investir com a Confrare d’Honor el Sr. Hoffman amb el ritual de l’espasa per nomenar-lo nou Confrare i donar-li el títol de Confrare d’Honor del 2022, davant els aplaudiments de tots els assistents que es van rendir a la personalitat tan propera del Sr Hoffman

Un acte memorable per al Sr. Hoffman atès que aquest mateix any va ser nomenat Català de l’Any 2022

La Confraria del Cava Sant Sadurní és una associació sense afany de lucre, dedicada a la
divulgació i la promoció genèrica del CAVA, un dels productes del nostre país que més prestigi i
renom ha assolit en el mercat vitivinícola mundial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s