La Confraria del Cava va retre homenatge a la trajectòria del cavista Joan Juvé Santacana, president de Juvé & Camps

La Confraria del Cava Sant Sadurní va retre homenatge aquest passat 18 de novembre passat  a la 3 edició de la Gala del Cava a la trajectòria del cavista Joan Juvé Santacana, president de Juvé & Camps

Va ser el col·lofon d’un gran nit La Confraria del Cava en primer lloc ens delecto a tots amb un vídeo molt emotiu on van anar passant totes les imatges d’una gran trajectòria dins del món del Cava com la del Sr. Joan Juvé Santacana

A la III Gala del Cava van assistir un centenar de persones a la seu d’aquesta confraria bàquica, a Torre Ramona de Subirats (Alt Penedès), on se li va concedir el guardó que reconeix la trajectòria personal de Joan Juvé Santacana, president de les caves Juvé & Camps i expresident de la Confraria del Cava. Joan Juvé, a qui se li ha imposat la insígnia d’or i brillants de l’entitat, per part del president de la Confraria el Sr. Eduard Sanfeliu que va tenir unes paraules d’agraïment i afecte cap a la figura del guardonat

Joan Juvé ha afirmat que “la Confraria ha representat el cava en la seva versió més àmplia, lúdica, gastronòmica i formativa, donant-li prestigi i imatge”. Juvé recollia el reconeixement emocionat i agraït, tot recordant una llarga vida dedicada al cava “per veritable vocació“ Una gran nit i un gran reconeixement per a una persona dedicada al cor i al Cava

Joan Juvé Santacana (Sant Sadurní d’Anoia, 1942) és un referent indiscutible a la viticultura espanyola, president d’una de les companyies que millor record espontani porta a gairebé qualsevol consumidor de cava  Gráciés Joan !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s