Reserva de la Família Rosé Edició Centenari de Juvé & Camps, un escumós únic i irrepetible. per celebrar cent anys de brillant trajectòria

Juvé & Camps presenta Reserva de la Família Rosé Centenari, un escumós únic i irrepetible creat per commemorar els primers cent anys que compleix la casa. Aquest vi, elaborat a partir de Pinot Noir plantada per la família Juvé fa 30 anys, és un tribut a l’icònic Reserva de la Família, el primer brut nature Gran Reserva de Juvé & Camps, creat el 1976. El seu llançament trencava amb la tradició d’espumosos amb més dosatge habitual a l’època i, amb el temps, s’ha convertit en una referència internacionalment admirada que representa la filosofia inconformista de Juvé & Camps a tot el món.

Avui, la casa presenta el  Reserva de la Família Rosé Edició Centenari reinterpretant aquesta fita amb un espumós rosat on intervé una singular Pinot Noir amb marcat caràcter mediterrani.

Es tracta d’una varietat plenament adaptada a les seves vinyes, per la qual la família va apostar fa més de 30 anys, amb una visió completament innovadora. Tal com explica Mertixell Juvé “el Reserva de la Família és un vi molt especial per a nosaltres. La meva família el va elaborar per primera vegada fa més de quatre dècades i, llavors, va suposar un trencament amb el que estava establert, perquè era un escumós sense dosatge, una cosa poc habitual. Ara volem celebrar els primers 100 anys de Juvé & Camps amb aquest Reserva de la Família Rosé Edició Centenari, una versió rosé, exclusiva, limitada i irrepetible, d’aquest emblemàtic cava, amb el que volem mostrar la nostra interpretació d’una varietat en la qual hem cregut fermament tots aquests anys com és la Pinot Noir. Estic segura que aquest escumós acompanyarà moments, brindis i menjars de moltes famílies que han conegut la nostra casa durant anys i, d’alguna manera, ja formen part d’ella”.

Juvé & Camps Reserva de la Família Rosé Edició Centenari està elaborat a partir de raïm seleccionat de les millors parcel·les, 100% ecològiques, de Pinot Noir de la verema del 2018. Una anyada que va requerir un enorme esforç per obtenir fruits madurs, amb l’equilibri perfecte i una excepcional acidesa per crear aquest vi tan especial, que simbolitza la trajectòria centenària de la casa. Els 40 mesos de criança en rima a les caves aporten una bella complexitat a l’expressió de fruita i mediterrània del rosé i la seva versatilitat és ideal per acompanyar tot un àpat.

Nota de tast

Reserva de la Família Rosé Centenari té un bonic color rosa pàl·lid i una bombolla contínua, incansable. És complex, amb aromes a fruites madures vermelles, a baies silvestres i flors de tocador que dansen al costat de notes làcties de iogurt de maduixa i tocs gormand i de fleca. A la boca entra suaument, acariciant al paladar i deixant una sensació de sensual i excitant efervescència. És vivaç, cremós i rodó, deliciosament equilibrat i amb un encantador final de fruits vermells al punt de maduresa.

Juvé & Camps, líder en cava Gran Reserva ecològic

Juvé & Camps és un dels cellers familiars històrics, més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors de qualitat, líder en l’elaboració de Cava Gran Reserva ecològic. Presidit per Joan Juvé i dirigit per la seva filla i quarta generació, Meritxell Juvé, la família fa dos segles que es dedica a la viticultura els pilars fonamentals de la qual es basen en la qualitat i cura de la vinya, l’elaboració d’un gran va venir base i les llargues criances. En les seves caves subterrànies de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques reconegudes com La Capella, La Siberia, Gran Juvé & Camps, Milesimé Xarel·lo, Milesimé Chardonnay i Milesimé Blanc de Noirs pinot noir, Reserva de la Familia, Reserva de la Família Rosé Centenari, Essential Púrpura i Essential Xarel·lo.


L’excel·lència, el valor de l’origen, la tradició unida a l’evolució i l’equip de professionals que el conformen són alguns dels valors que defineixen a Juvé & Camps.

JUVÉ & CAMPS

Sant Venat, 1
08770 Sant Sadurní d’Anoia
Barcelona

CONTACTAR

T +34 938 911 000
juveycamps@juveycamps.com

Google Maps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s