Showroom del Vi Català al Gastronòmic Forum Barcelona

En el marc del Gastronomic Forum Barcelona i coincidint amb la Setmana del Vi Català que organitza INCAVI, PRODECA celebra el 2n Showroom del vi català, un esdeveniment eminentment comercial adreçat a professionals del sector vinícola.
comptarà amb un espai per al públic professional: “al Gastronomic Forum, hi haurà el Showroom del Vi Català, un mostrador amb 32 cellers catalans que van mostrar les seves novetats a restauradors i distribuïdors de vins

A  més d’aquest aparador, des de l’INCAVI s’ha posat en marxa l’Aula de la Setmana del Vi Català que enguany, a més de ponències, també inclourà tastos. Així doncs, l’escriptora Empar Moliner i el periodista Ramon Francàs  van inaugurar l’espai amb una gravació del programa Tast Vertical de Catalunya Ràdio,

hi haurà una sessió de literatura i vi de la mà de la col·lecció Vibop que dirigeix Montse Serra, o es presentaran les dades clau de la presència de cellers catalans a les xarxes socials i es farà una radiografia dels influencers del vi amb Enoturista.cat.

De tastos, es comptarà amb una masterclass de la DO Cava conduït per Sílvia Cullell, un recorregut pels set paisatges de la DO Costers del Segre amb el sommelier Jordi Martínez o les varietats de la DO Pla de Bages de la mà del seu president, Joan Soler

També es presenta de nou el projecte Biodiversitat que posa de relleu la relació del paisatge botànic de les vinyes amb les aromes del vi desenvolupat pels cellers Vinyes Domènech (DO Montsant), Perelada (DO Empordà), LaFou (DO Terra Alta), La Gravera (DO Costers del Segre) i Can Feixes (DO Penedès), coordinat pel clúster vitivinícola INNOVI i amb l’INCAVI com a centre de recerca

Des del primer dia del Gastronòmic Fòrum Barcelona, ​​el Showroom del Vi Cátala ha estat un gran èxit de públic interessat per les noves tendències i novetats dels cellers assistents

Photo :Jan F

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s