2a Ruta Gastronòmica a Sitges amb la DO Penedès

Després de l’èxit de la primera edició, la DO Penedès torna a unir els seus millors vins amb la gastronomia dels principals restaurants de Sitges. La 2a Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges tindrà lloc del 5 de novembre al 2 de desembre de 2022, i hi participaran 23 cellers de la DO Penedès i 8 destacats restaurants de la vila. L’objectiu de la denominació d’origen és continuar desenvolupant accions que donin a conèixer el potencial i la qualitat dels vins Penedès al públic final, i alhora destacar l’altíssim nivell gastronòmic del territori. Així els elaboradors dels vins Penedès, presentaran personalment els seus productes en sopars maridatges molt especials i cuidats, on cada restaurador també proposarà una selecció dels seus millors plats. La 2a Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges té el suport del Gremi d’Hostaleria de Sitges, l’Ajuntament de Sitges i la revista TotHoSap!.

Els millors Vins Penedès en els millors restaurants de Sitges
Com en la darrera edició, en cadascun dels sopars s’hi tastaran quatre vins Penedès. En aquesta edició s’hi podran descobrir vins de 23 cellers repartits en els 8 restaurants participants. Els cellers que participaran en la 2a Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges seran AT Roca, Albet i Noya, Alsina & Sardà, Avgvstvs Forvm, Can Ràfols dels Caus, Can Feixes, Celler Credo, Celler Hospital de Sitges, Clot dels Oms, Gramona, Jané Ventura, Joan Segura Pujadas, Mas Bertran, Mas Tinell, Nadal, Parés Baltà, Pinord, Propietat d’Espiells – Juvé & Camps, Puig Batet, Ramon Canals, Sumarroca, Vallformosa i Viladellops.

 Per tal de poder gaudir de totes les propostes víniques dels cellers de la DO Penedès, els restaurants participants de Sitges han preparat menús degustació amb productes de proximitat que mostraran la tradició gastronòmica del territori. La ruta s’iniciarà en el Restaurant Maricel (05/11) i el seguiran el Restaurant Casa Hidalgo (11/11), el Restaurant Mare Nostrum (12/11), el Restaurant La Nansa (18/11), el Sabàtic Hotel Sitges (19/11), el Restaurant Alfresco (24/11), el Restaurant La Fragata (25/11) i el Hotel Dolce Sitges (02/12).En aquesta nova edició de la ruta, els diversos sopars coincideixen amb altres esdeveniments vinícoles. Els tres primers sopars, que tindran lloc als restaurants Maricel, Casa Hidalgo, Mare Nostrum, estan inclosos dins dels actes de la Setmana del Vi Català. Per altra banda, els sopars als restaurants La Nansa i el Sabàtic formen part de la programació de la Setmana de la Malvasia.
 
La DO Penedès també és Garraf
La 2a edició d’aquesta ruta també persegueix enfortir els llaços entre la riquesa vinícola i gastronòmica del Penedès i del Garraf. Sota el lema “La DO Penedès també és Garraf”  la ruta vol destacar que molts dels vins Penedès neixen i s’elaboren al Garraf.

Per poder assistir als sopars de la 2a Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges, cal contactar directament amb els restaurants i fer una reserva prèvia. El preu dels sopars oscil·len entre els 50 i els 60€. Tota la informació de l’esdeveniment es pot trobar a les xarxes socials de la DO Penedès i a la seva web www.dopenedes.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s