El Festival Gastronòmic CORPINNAT es consolida amb prop de 2.000 assistents i 48 sopars en espais singulars dels cellers

El Festival Gastronòmic CORPINNAT ha tancat la seva segona edició amb un èxit de participació que el consoliden com una de les ofertes enogastronòmiques més potents de l’estiu a Catalunya. Pels 48 sopars programats en espais singulars dels 11 cellers CORPINNAT (Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas) entre el 15 de juny i el 31 de juliol han passat 1.909 assistents i el volum de negoci aproximat per al sector de la restauració s’ha situat en els 209.000 euros. 

Ton Mata, president de CORPINNAT, ha destacat la bona acollida del festival entre el públic i l’esforç que han fet tots els restauradors per oferir una gastronomia de qualitat i sorprenent, alhora. El festival va néixer l’estiu de 2021 com una aposta per donar a conèixer els vins escumosos CORPINNAT al costat d’una variada oferta gastronòmica elaborada pels millors cuiners i cuineres del país.

L’èxit de la primera edició sumat al d’aquesta segona confirmen el Festival Gastronòmic CORPINNAT com una de les principals referències del calendari d’experiències enogastronòmiques d’arreu de Catalunya. De fet, el festival ha rebut aquest any el primer reconeixement públic amb el Premi Vinari d’Enoturisme  a la Millor Experiència Enogastronòmica

Aquesta segona edició ha reunit 45 restaurants de tot Catalunya. Pel que fa a la procedència del públic, majoritàriament prové de Catalunya, tot i que aquest any en alguns sopars també hi ha hagut la presència de persones procedents d’altres punts de l’Estat i fins i tot d’altres països europeus que han fet coincidir les seves vacances a Catalunya amb les dates del festival per poder viure l’experiència. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s