ENOTURISME A L’ANOIA Aplec  de  Cellers  l’anoia

L’Anoia és un territori muntanyes, turons i planes de vinyes amb varietats pròpies i arrelades que ens regalen vins i caves excepcionals. Un territori amb passat, present i futur vitivinícola, de fet, l’Anoia té prop d’una vintena de cellers i bodegues amb tradició i historia, que molts desconeixem aquest divendres, sota els objectius de sumar com a sector i donar visibilitat i reivindicar a la vegada que l’Anoia és territori vitivinícola de qualitat i i fer conèixer més els seus cellers i espectaculars vins i caves i escumosos, se es es va realitzar un aplec de cellers a “Cava Pagès Entrena” especialment, per posar en valor els seus excel·lents vins i caves i experiències enoturístiques, per això s’han unit,  per difondre i donar-se a conèixer.

Una magnífica proposta, i de la qual es va fer la presentació en un immillorable entorn com és la  “Cava Pagès Entrena”, una reconversió d’un antic molí paperer situat a prop del riu Anoia, que passa a prop, entorn natural amb un paisatge de gran bellesa. Per a l’ocasió, a l’entrada de la finca hi havia col·locada una gran carpa, i al seu interior, situat l’estand de cadascun dels cellers presents, amb els seus productes, que més tard tastaríem i que, ja us avancem,  que espectaculars tots ells, per a tots els paladar.

La rebuda insuperable, comencem la jornada amb un deliciós esmorzar, cafè, coca, sucs, etc.I posteriorment, el Joan, propietari de Cava Pagès entrena, i com a Celler amfitrió, ens va fer la presentació d’aquest projecte, juntament amb el Carles Carol representant de la Junta Directiva de la UEA i el Dani Gutiérrez, conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, un projecte nou, on donar a conèixer els cellers de l’Anoia, com els cellers  presents, PLA DE MOREI,MARIA CASANOVAS, CAVA PAGÈS ENTRENA, CAVES BOHIGAS, CAN FREIXES-HUGUET, CELLER CAN VICHY i EL VIOLINISTA,

PAGÈS ENTRENA

de manera diferent i que ho van aconseguir, no va ser la típica i tradicional presentació, per a la mateixa, van tenir la genial idea de fer un sorteig entre els mitjans que estavem convidats,  i el que consistia que cadascú havíem d’agafar una butlleta de les que havien dins una glaçonera i cadascuna tenia el nom d’un celler i  el que et tocava, tenies la fortuna d’anar a visitar-lo i l’atzar va fer que a nosaltres ens toqués Pla de Morei, i vam tenir la sort de poder tenir una visita enoturística de la mà de la seva propietària la Mercé Sangüesa que juntament amb el seu marit porten i dirigeixen aquest celler.

Pla de Morei, situada al terme municipal de la Torre de Claramunt, és una meravella, un racó màgic i de la Mercé, que dir, una dona admirable, des del primer moment et contagia el seu amor i passió, pel territori, les vinyes i el treball en aquest món vinícola, i dels seus vins, que dir, magnífics, 100% ecològics. Però d’aquesta experiència i celler, us en parlarem i us ho explicarem àmpliament, properament, en un altre reportatge.

Un cop realitzada la visita a Pla de Morei, tornem al punt de partida “Cava Pagès Entrena”, on un cop estem tots, a la carpa se serveix un esplèndid càtering elaborat per l’empresa Càtering Singular de Igualada. 

És molt divers i apetitós i amb el que anem marinant amb els diferents vins, caves i escumosos que anem tastant dels cellers allà presents i tot això amb música de fons en directe, una gran vetllada,

Tot genial, una proposta magnífica i una presentació de projecte esplèndida. Enhorabona cellers de l’Anoia,  tot un èxit

Us aconsellem i recomanem visiteu I feu ENOTURISME A L’ANOIA, us encantarà hi ha molts i diferents cellers tots amb el seu encant i els seus esplèndids  vins, caves o escumosos

passa un matí o tarda, diferent, visita i gaudeix de tot el bell paisatge i que desconeixes de l’Anoia i que està molt, molt a prop teu

ja és hora que ho descobreixis i et sorprenguis, Tornaràs !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s