Freixenet rellança el seu escumós sense alcohol Freixenet 0,0% amb una nova fórmula baix en calories

Freixenet, referent mundial al mercat dels escumosos, ha rellançat la seva gamma d’escumosos sense alcohol Freixenet 0,0% Baix en Calories, composta per un escumós blanc i un rosat. Freixenet 0,0% estrena una nova i atractiva imatge basada en la icònica ampolla esmerilada de Carta Nevada i renova la seva fórmula per oferir una proposta baixa en calories i apta per a vegans. A través d’aquest rellançament Freixenet reforça el lideratge del segment dels escumosos sense alcohol i l’aposta per la innovació.

Com a resultat, Freixenet obté dos escumosos agradables, frescos i equilibrats amb elegants aromes tropicals i cítrics que sorgeixen de processos tecnològics innovadors emprats per desalcoholitzar el vi alhora que manté totes les seves característiques. Freixenet 0,0% Baix en Calories es referma així com la línia sense alcohol de la marca, oferint una alternativa innovadora i baixa en calories amb què amplia el seu ventall de consumidors. Aquest rellançament demostra una vegada més el caràcter innovador de Freixenet, que sempre aposta per actualitzar i perfeccionar els seus productes a partir de l’escolta activa per adaptar-se a les necessitats dels consumidors, que actualment busquen alternatives per a moments en què volen consumir un escumosos sense alcohol i baix en calories.

Nota de tast

Freixenet 0,0% Baix a Calories Blanco és un refrescant i afruitat escumós que sorgeix d’una minuciosa tasca de recerca tècnica i exigents proves enològiques que li han permès mantenir les aromes naturals dels raïms i les característiques. De color groc pàl·lid brillant i bombolles persistents, aquest escumós es caracteritza per les notes tropicals refrescants i el toc elegant de cítrics. Amb un gust vivaç, net, afruitat i fresc, és el clar exemple de l’equilibri d’acidesa i és perfecte per maridar amb aperitius, sushi, sashimi, niguiris i amanides lleugeres.

D’altra banda, d’un atractiu color rosat pàl·lid i de bombolla persistent, Freixenet 0,0% Baix a Calories Rosé també és escumós refrescant i afruitat. En aquest cas, s’aprecia l’ús de fruits vermells silvestres com gerds i maduixes, que van acompanyades de notes florals i fruits tropicals. A més, l’equilibrada acidesa del producte, juntament amb la mida mitjana de la bombolla, expressa la bona qualitat del raïm i produeix una sensació refrescant. Marida a la perfecció amb aperitius, postres lactis, dolços, sagnia de fruites i macedònia de fruites.

Sobre Freixenet:

Freixenet és una empresa familiar fundada el 1914 (amb arrels que daten del 1861) i té la seva seu a la regió del cava de Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, Espanya. És el major exportador de vi escumós d’Espanya, així com el major productor mundial de cava i líder de vendes.

Els productes més emblemàtics de Freixenet, Cordón Negro i Carta Nevada, són els vaixells insígnia d’una gamma de vins escumosos que es venen a més de 140 països. Freixenet manté els més alts estàndards de qualitat i ecoinnovació, i s’esforça contínuament per evolucionar de forma sostenible i innovar llançant nous productes com Freixenet ICE, Freixenet Prosecco, Freixenet 0,0% o la Col·lecció de Vins Freixenet, que obren la porta a nous consumidors.

Al cor de Freixenet hi ha la filosofia i la missió de la companyia d’ajudar el món a celebrar els petits i grans moments de la vida. Per obtenir més informació, visiteu: www.freixenet.es

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s