El Castell del Remei celebra el seu Aplec primaveral

Diumenge 8 de maig, el Castell del Remei reprèn el seu Aplec tradicional amb què celebra l’arribada del bon temps amb la primavera i la possibilitat de gaudir de l’entorn natural de la finca històrica recreant l’atmosfera noucentista de l’antiga colònia agrícola. És per això que qui hi assisteix vestit de blanc rep l’obsequi d’una copa serigrafiada. La festa ofereix mercat, animació infantil, aperitiu amb actuació musical, passejades en carruatges de cavalls, activitats de modelisme, exhibició de ball swing, cuina sobre rodes, vehicles històrics, visites al celler i al santuari, exposicions, concursos fotogràfics…

A partir de les 10.00 hores, quan el toc de sirena de la finca marca l’inici, té lloc l’arribada de vehicles històrics del Club de Vehicles Històrics de Lleida, el mercat d’artesania i de productes de proximitat, les exhibicions de modelisme naval, d’aeromodelisme i d’automodelisme crawler ràdio-control, les passejades en carruatges de cavalls, la biblioteca infantil a l’aire lliure, el castell inflable, l’exposició d’il·lustracions del llibre Tast 3 de Josep Pulido/Ampastrecollage, les visites guiades al celler i al santuari de franc, l’obertura del Bar de l’Aplec i de l’espai de cuina sobre rodes, a més dels concursos fotogràfics.

Les firetes del Castell del Remei, que és la zona dedicada als jocs i activitats infantils i la missa cantada pel Cor Parroquial de Boldú, començaran a les 11.00 hores.

Mitja hora més tard, a les 11.30 hores, el col·lectiu Els rebels del swing i amics oferiran una exhibició de ball. Al mateix temps, s’iniciarà la sessió de contes infantils Riu al niu amb Patrícia MacGill, dins dels projecte Biblioteques amb DO, en col·laboració amb la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa.

Finalment, a les 12.30 hores, començarà l’actuació musical de Blanquers Jazz Sextet per amenitzar l’aperitiu a la terrassa de la Plaça del Castell fins a les 14.30 hores quan, de nou, la sirena de la finca farà sonar el tradicional toc final.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s