Elyssia de Freixenet, un cava únic per obsequiar en el Dia de la Mare

La figura de la mare juga un paper fonamental en les nostres vides, ja que són aquelles que ens brinden el seu suport, ens ajuden i ens impulsen a celebrar cadascun dels nostres èxits. Per això, Freixenet et presenta la seva renovada gamma de caves Elyssia, la forma més elegant i sofisticada per impressionar la teva mare en un dia tan especial i brindar per la seva força, suport i amor incondicional.

L’emblemàtica gamma de caves Elyssia estrena una imatge moderna i elegant a través d’una ampolla que es caracteritza per sinuositat amb unes corbes úniques i la seva inconfusible cinta vertical que representa el moviment de les conegudes bombolles del cava. El resultat són dues caves elegants, contemporanis i seductors ideals per assaborir el moment. Elyssia combina la senzillesa amb un toc de luxe per viure qualsevol moment com una celebració extraordinària i per compartir ocasions especials, com el Dia de la Mare.
Elaborat a partir de les varietats Chardonnay, Macabeu, Parellada i Pinot Noir, Elyssia Gran Cuvée és un cava de color groc palla amb rivets verdosos que es caracteritza per la seva fina bombolla. A més, les seves agradables aromes a flor d’acàcia i mel es distingeixen en un fons elegant de fruites madures com la pinya i el préssec. La seva singularitat fa que tingui una suau i melosa entrada a la boca, donant una agradable, harmònica i llarga acidesa ideal per maridar amb peix blau i blanc, formatges suaus, verdura fresca i sushi.

image.png

Per la seva banda, de color rosat intens i de bombolla abundant, Elyssia Pinot Noir és un cava que integra la veritable essencial del Pinot Noir elaborat a partir de la varietat de raïm Pinot Noir. Aquest sofisticat rosat destaca pel seu toc afruitat amb aromes intenses pròpies del gerd madur, groselles i cirera. Saborós i llaminer, destaca per la seva bona presència de sensacions afruitades a la boca, deixant una acidesa refrescant i un final llarg amb sabors de fruites ben madures. Marida a la perfecció amb aperitius, arrossos mediterranis, pasta fresca, embotits i postres de xocolata negra amb maduixes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s