Viladellops acollirà la 3ª edició de la Festa de la Floració

Els cellers de La Carretera del Vi celebraran la seva festa anual el 4 de juny, després de 2 anys d’aturada a causa de la pandèmia | El celler Viladellops serà l’espai escollit per gaudir d’una gran mostra de vins Premium, activitats enoturístiques, un sopar i una gran festa amb música i DJ

Amb l’arribada de la floració de la vinya al Penedès, els cellers de La Carretera del Vi celebren la seva festa anual: la Festa de la Floració. Després de 2 anys sense poder-se realitzar a causa de la situació pandèmica, el proper 4 de juny de 2022 tindrà lloc la 3a edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi. En aquesta edició, el celler amfitrió serà Viladellops a Sant Miquel d’Olèrdola. A partir de les 18.30h i fins passada la mitjanit, el celler i l’entorn del singular poble de Viladellops, acollirà una gran festa per celebrar l’inici de l’estiu amb una completa proposta enoturística: un showroom de vins i caves Premium dels 13 cellers de La Carretera del Vi, un sopar/còctel, activitats enoturístiques i una gran festa amb DJ.

La Festa de la Floració és una festa anual que se celebra en algun dels cellers que conformen La Carretera del Vi, una wine road que uneix les vinyes del Penedès amb el mar Mediterrani. Les anteriors edicions els cellers Torre del Veguer (2018) i Família Torres (2019), van acollir la celebració amb gran èxit d’assistència –aproximadament 400 persones cadascuna.

Inici amb un showroom de vins d’alt nivell
La festa s’iniciarà a les 18.30h amb un showroom on els assistents podran tastar els vins i caves de més alt nivell dels 13 cellers de La Carretera de Vi –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges. Un showroom on els mateixos elaboradors seran els que serviran i donaran a conèixer els vins als assistents. Al mateix temps, s’oferiran diverses activitats enoturístiques, música en directe i zones chill out per gaudir de l’entorn i les vistes privilegiades que rodegen Viladellops. L’espai de la festa també es decorarà amb motius que recorden a la primavera i la floració de la vinya.

Una proposta enoturística completa
Després del tast, es donarà la benvinguda a la nit amb un sopar/còctel amb propostes gastronòmiques d’alt nivell. Durant el sopar també es podran degustar els vins i caves dels cellers de La Carretera del Vi. Per acabar la festa, els assistents gaudiran d’una sessió DJ fins passada la mitjanit.
Com en les darreres edicions, es demana als assistents complir amb el dress code de la festa que consisteix en vestir una peça de roba blanca. Les entrades poden adquirir-se per 60€ a la web de La Carretera del Vi o als cellers de la ruta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s