La DO Penedès i el prestigiós DJ John Jacobsen units en el projecte Endinsa’t

El DJ i productor ha gravat una sessió molt especial des del Castellot de Castellví | El vídeo es pot veure al canal de Youtube de la DO Penedès i a les seves xarxes socials | L’objectiu és acostar el vi Penedès als joves


Un entorn privilegiat, música electrònica de qualitat i vi Penedès. Aquests són els ingredients d’Endinsa’t, la nova proposta de la DO Penedès creada conjuntament amb el reconegut DJ internacional John Jacobsen. Endinsa’t pren el capdamunt de la torre del Castellot de Castellví de La Marca com a escenari d’una sessió de DJ, on Jacobsen punxa música produïda per l’ocasió. La música s’acompanya d’unes impressionants imatges aèries del castell i de les vinyes que es troben als seus peus.

La gravació, realitzada per la productora vilafranquina La Fatxenda, es va dur a terme al capvespre, en un paratge molt singular i de incomparables vistes, tot creant un ambient idoni per gaudir d’una copa de vi Penedès mentre es gaudeix de la música i el vídeo.

Una aposta per acostar el vi Penedès als joves
El projecte Endinsa’t està pensat per esser conegut i consumit a través de les xarxes socials i plataformes audiovisuals. Amb iniciatives com aquesta, la DO Penedès busca acostar-se els joves, i donar a conèixer el mon del vi a través dels canals on hi són més presents. Amb un estètica molt cuidada, música electrònica de gran qualitat i unes imatges molt dinàmiques i evocadores, la DO Penedès presenta un vídeo diferent i en un context molt aspiracional.

La DO Penedès ha editat dos vídeos, un “tràiler” per donar-lo a conèixer a les xarxes, i el vídeo complert d’un quart d’hora de duració, que es pot trobar a la seva web, www.dopenedes.cat i al canal de youtube de la denominació d’origen https://youtu.be/iqorDRahHnw. Durant la sessió, es pot gaudir de 4 temes inèdits, produïts en solitari per Jacobsen o acompanyat d’altres productors de música electrònica: “Human Nature” (John Jacobsen & Gaty Lopez), “First Rebirth” (John Jacobsen & Anzwer), “Jaguar” (John Jacobsen) i “Are Am Eye” (John Jacobsen & Anzwer). Per la producció dels temes, Jacobsen s’ha inspirat en elements i valors històrics de la DO Penedès, així com les llums i les vistes a vol d’ocell que es poden veure durant l’audiovisual.

John Jacobsen, un DJ del Penedès amb un gran prestigi internacional
Juan Manuel Jacobsen Aran, John Jacobsen, és un productor i disc joquei internacional, nascut i resident a Vilafranca del Penedès, que ha desenvolupat una gran carrera musical com a DJ, produint remixes de grans artistes o produint música pròpia, com és el cas de la música que acompanya el projecte Endinsa’t.

Resident a la prestigiosa discoteca Pacha Ibiza entre el 2000 i 2019, John Jacobsen ha realitzat actuacions a ciutats de tot el món com Nova York, Moscou, Londres, Dubai, Manila o Santiago de Xile. Com a productor, ha treballat amb artistes com Shakira, Bob Marley, Alicia Keys o Nicky Minaj entre d’altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s