Segura Viudas Brut Rosé, únic cava al Top 10 dels millors escumosos del món segons Effervescents du Monde

L’icònic Segura Viudas Reserva Heretat rep 90 punts de Wine Spectator

· Segura Viudas estrena la seva campanya digital “Homenatge”, protagonitzada per Juan Avellaneda i Sandra Majada, reforçant el seu posicionament “Respecte per les arrels”

Segura Viudas, la marca Premium de cava, ha rebut recentment importants reconeixements a la qualitat dels seus caves a nivell mundial. Segura Viudas Brut Rosé és l’únic cava inclòs al Top 10 dels millors escumosos del món, publicat recentment per la prestigiosa competició internacional Effervescents du Monde, que també ha atorgat una medalla d’or a aquest elegant cava rosat. A través d’un cupatge de les varietats de raïm negre Trepat, Garnatxa i Pinot Noir, aquest cava rosat destaca per la seva frescor i aromes afruitades de gerds, grosella i magrana, i pel seu toc llaminer i punt just de dolçor.

Per la seva banda, l’icònic cava del celler Segura Viudas Reserva Heretat ha rebut una alta valoració de 90 punts en un article de la crítica Alison Napjus publicat a la prestigiosa publicació de vins nord-americana Wine Spectator. Segons Napjus, el Reserva Heretat és “un cava elegant, amb delicada base de mineralitat fumada i notes de compota de préssec i gerds”.

Finalment, el cava emblemàtic de la marca, Segura Viudas Brut Reserva, ha rebut el 2021 medalles d’or a Mundus Vini, Concours Mondial de Bruxelles i Premis Vinari. Es tracta de rellevants premis a la qualitat dels caves elaborats a l’Heretat Segura Viudas, que compta amb una tradició vitivinícola de més de 800 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s