‘LLÀGRIMES DE TARDOR’, MARCA ICÒNICA DE SANT JOSEP VINS,ESTRENA CAMPANYA PER CELEBRAR ELS SEUS PRIMERS 25 ANYS

Enguany fa 25 anys que es va elaborar per primer cop el vi Llàgrimes de tardor, referència emblema de Sant Josep Vins, el celler de la cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot. L’elaboració d’aquest vi va ser una proposta pionera a la Terra Alta, un vi clàssic i que ràpidament va ser reconegut en els mercats de proximitat i avui ja és considerat com tot un clàssic entre els vins catalans.

Al llarg d’aquests 25 anys la marca ha crescut, aconseguint un gran reconeixement en el mercat i adequant-se als nous temps i públics mitjançant la diversificació del producte i l’adaptació del disseny.

Ara, per celebrar aquest 25è aniversari, la casa ha elaborat un espot publicitari per emfatitzar els valors de la seva icònica referència i consolidar la seva percepció com un clàssic que mai passa de moda. L’espot, que es podrà veure a través de diferents mitjans de comunicació, tindrà també la seva rèplica gràfica tant online com offline.

25 anys de transformació

Durant els anys 90, els socis de la cooperativa Agrícola Sant Josep, liderats per Francisco J. Martí Alcoverro, van iniciar la transformació de la producció de vi de la cooperativa, orientant-la cap a l’elaboració i comercialització de vins fins amb marca pròpia.

En aquell moment, fa 25 anys, el fet de decidir elaborar un vi com Llàgrimes de tardor va suposar un revulsiu tant a la cooperativa com a la comarca, i va marcar un punt d’inflexió al celler.

 

Ara, un quart de segle després, Llàgrimes de tardor és ja un vi icònic per als socis i sòcies de la cooperativa, i ha demostrat que l’aposta per la qualitat des de l’inici del procés d’elaboració del vi, és a dir, des de la pròpia vinya, és el camí per posar en valor la feina conjunta de tots els que fan possible un projecte de territori com és l’Agrícola Sant Josep.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s