Freixenet llança la seva campanya digital de Nadal ‘La vida és com la celebres’

Freixenet, la marca líder mundial de cava, llança la seva nova campanya digital per completar i potenciar el seu missatge “La vida és com la celebres”. Després del llançament de la nova campanya global, la marca fa un pas més en la difusió de la seva campanya creant una estratègia de comunicació digital que s’acosta al consumidor i el convida a reflexionar sobre els moments de celebració. Els caves de Freixenet que protagonitzen aquesta campanya digital són els emblemàtics Carta Nevada i Cordón Negro.

En aquest sentit, la campanya convida a reflexionar sobre la darrera vegada que els protagonistes van celebrar un moment especial, i convida a pensar en els petits i grans moments que podrien i haurien de celebrar-se, sent conscients que com més celebrem, més rica és la nostra vida.

“L’ADN de Freixenet és ajudar la gent a celebrar i, per tant, el nostre objectiu és que les persones gaudeixin més d’aquests petits i grans moments. Tal com expressem a la nostra campanya de l’any passat, els nostres dies estan plens de bons moments que si se celebren són encara millors moments i, si parem atenció, els nostres dies n’estan plens.

Hem descobert que celebrem poc, és per això que aquest any volem convidar les persones, a través de la nostra campanya, a celebrar més conscientment els bons moments de la vida quotidiana” va puntualitzar Gabriela Rivieccio, Directora de Marketing de Grup Freixenet a Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s