L’Espectacle: Vins Negres Penedès” tornarà a ser el protagonista vitivinícola de la tardor a Vilafranca

El Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès acollirà novament 10 cellers i una vintena de referències vitivinícoles | El tast s’acompanyarà amb degustacions gastronòmiques de El Gat Blau

Després d’un any marcat per les restriccions sanitàries, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès tornarà a ser l’escenari d’un dels esdeveniments vinícoles més especials de la tardor. “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” tornarà al calendari vilafranquí el proper 13 de novembre, de 7 de vespre a dos quarts d’11 de la nit. Sota l’organització del restaurant El Gat Blau i la col·laboració de la DO Penedès, en aquesta quarta edició, els assistents a l’acte podran gaudir d’una selecció d’alt nivell dels vins negres que s’elaboren dins de la DO Penedès. Un tast que s’acompanyarà amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau, creades especialment per maridar les referències vinícoles. Des de l’organització es garanteix al 100% la seguretat dels assistents ja que se seguiran escrupolosament totes les mesures sanitàries que marqui la normativa vigent.

La nit dels vins negres DO Penedès
Enguany “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” comptarà amb una vintena de vins de la DO Penedès de 10 cellers diferents: Albet i Noya, Can Feixes, Can Marlès, Can Ràfols dels Caus, Família Torres, Jean Leon, Oriol Rossell, Parató, Viladellops i Vins El Cep. Una de les singularitats d’aquest esdeveniment és el fet que els mateixos elaboradors de vi, son els que serveixen i condueixen el tast als assistents. Una bona manera de conèixer els grans vins negres que s’elaboren dins de la DO Penedès. Per l’organitzadora de l’acte i propietària de El Gat Blau, Olga Guasch, aquest esdeveniment “és un espectacle en si mateix, ja que posa al centre la gran qualitat dels vins negres Penedès. Són els protagonistes de la nit i s’acompanyen amb una proposta gastronòmica, un entorn i una proposta musical per crear una experiència completa”.

Per gaudir al màxim dels vins, El Gat Blau ha preparat diversos tastets pensats per maridar a la perfecció amb les referències vinícoles que s’hi podran trobar. Una de les novetat d’enguany, seran uns tastets dolços que serviran per arrodonir gastronòmicament la vetllada. Per altra banda, l’acte s’acompanyarà amb la sessió de la DJ Marian. Present en les passades edicions de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”, enguany ocuparà un lloc destacat dins del claustre, així com la zona de chill out que en aquesta edició prendrà més protagonisme.

Entrades ja a la venda
Tots aquells que vulguin assistir poden adquirir la seva entrada de manera anticipada al restaurant El Gat Blau per un preu de 20€ que donarà dret a degustar totes les referències vinícoles més dues degustacions gastronòmiques. Durant l’acte es podrà adquirir un tiquet de repetició per dues degustacions més. Des de l’organització també s’ha indicat que en el cas que no s’exhaureixin les entrades abans de l’acte, se’n podran adquirir el mateix dia de l’esdeveniment al claustre, tot i que recomanen comprar les entrades de manera anticipada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s