LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2022 SORTIRÀ ACOMPANYADA D’UN ASSAIG CENTRAT EN LAREORGANITZACIÓ DEL SECTOR DEL VI A CATALUNYA

La Guia de Vins de Catalunya 2022 sortirà al mercat el pròxim dilluns 15 de novembre, coincidint amb una nova edició de la Festa després de l’aturada del passat any a conseqüència de la crisi sanitària.

La Guia, que sortirà tant en paper com en digital, tornarà a ser una completa mostra dels vins que s’elaboren arreu del territori català, amb més de 1.200 referències ressenyades.

A més, La Guia d’enguany presenta una novetat important, i és que arribarà acompanyada d’un assaig escrit per la Sílvia Naranjo i en Jordi Alcover, directors de La Guia de Vins, on plasmen la seva particular visió sobre el món del vi català i cap a on hauria d’anar el sector per tal de continuar millorant en un futur pròxim. Una proposta de reordenació del sector que no deixarà indiferent ningú.

La Festa dels Millors Vins de Catalunya

El 15 de novembre serà també el dia de retrobament del sector a la Festa de La Guia, l’acte més multitudinari i representatiu del sector del vi a Catalunya, i que oferirà la possibilitat de tastar més de 400 referències dels més de 100 cellers que hi participaran. Entre totes aquestes referències es podran tastar, a més dels vins guanyadors d’aquesta ediciópetites produccions i edicions limitades de difícil accés per a una bona part dels professionals del sector.

La Festa se celebrarà a l’espai Fòrum de Barcelona, i arrencarà a les 11:30 amb la gala de lliurament dels premis als vins millor puntuats en aquesta edició, gala que enguany serà conduïda per la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s