FAMILIA TORRES “Visita amb maridatge de vins i tapes”

La marca “TORRES”, és coneguda des de fa moltíssims anys ja que, l’inici de la FAMÍLIA TORRES, es remunten a el segle XVII i actualment present en més de 150 països, però és al Penedès, on va començar els seus orígens, i on està seva seu central, a Pacs de Penedès a 4 km de Villafranca al Penedès. (Barcelona) i és allà on fa uns dies convidats per Torres, vam anar a fer la nova experiència que han començat a recrear i que des d’aquí volem agrair, ja que va ser una grata i extraordinària visita.

Torres al Penedès és un espai elegant i acollidor on gaudir de les estades i un ambient obert a un jardí d’oliveres que es barreja amb la vinya de Mas La Plana, fins a Montserrat a l’horitzó, on només arribar ja respiressis la distinció i bellesa de l’entorn, un lloc excepcional, tot cuidat fins l’últim detall, com en el nou espai gastronòmic de la el Jardí Restaurant el Celleret, la suma de el Vi i la Gastronomia, adquireixen una nova dimensió a el Celleret, un espai elegant i acollidor on gaudir de la millor cuina local i vistes.

La nova experiència comença en una sala disposada com un petit cinema, en el qual a través de la pantalla coneixes l’inici, recorregut i llegat de la família Torres, fins al dia d’avui, posteriorment, es visita una vinya, en la qual hi ha una mostra de cadascuna de les varietats de raïm de les vinyes que posseeixen i amb les que elaboren els seus espectaculars vins. La nostra guia, amb una clara i amena explicació, que tots vam agrair i vam comprendre, ens va anar il·lustrant amb la diversitat de raïm que allí es trobaven, mentre anàvem tastant les mateixes i adonant de la diferència d’unes a altres, enriquidora pràctica, a continuació , vam donar un grat passeig per les vinyes i que vam fer en un tren, fins a arribar al celler, de la qual després de l’excel·lent explicació de l’elaboració del vi, per part de la nostra guia, vam baixar a la bodega Waltraud


La sala gran, una gran sala buida, càlidament il·luminada, amb música ambient, plena de columnes i res més, però, sorpresa, de cop i volta s’apaguen els llums i tot al voltant de la sala s’il·lumina amb uns aparadors on es presencien bótes amb el nom de cada un dels vins que conté les mateixes, es respira intimitat, tranquil·litat i relax, és un moment màgic i un lloc majestuós.

De tornada amb el tren i per finalitzar vam realitzar un tast de 4 vins amb 4 sublims tapes, sabors locals que ens endinsaran no només en l’art de l’maridatge, sinó en la cultura i gastronomia local, degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i 4 vins de Família Torres per descobrir l’harmonia perfecta,

Waltraud dolç raresa Vi elaborat amb les millors veremes de Riesling, una de les més apreciades varietats aromàtiques, capaç de produir vins com aquest, de sublim elegància i molt afruitat.

Purgatori • 2016 Des del 1770, els monjos de l’abadia de Montserrat es van instal·lar a la finca dels desterrats com a penitència. La zona era coneguda pel seu clima extrem i dures condicions. La seva tasca: treballar la terra per proveir d’aliments a la diòcesi. El seu llegat: el descobriment d’un nou terrer, d’un vi superior. La llegenda: grans barrils desapareixien misteriosament. Alguns deien que eren els àngels que l’hi portaven a el cel.

Vinyarets Negre Al cor de l’Penedès, una viticultura secular conviu amb l’oportunitat d’aprendre cada dia entre les vinyes de les varietats més arrelades, tan propícies a la descoberta. En aquesta terra forjada per múltiples cultures, entre cases de pagès, masies i castells, cada any renovem un pacte alhora antic i nou dialogant amb la natura més propera. L’esperit de Vinyarets, la màgia del nostre origen.

Sons de Prades Sons de el passat En una latitud tan meridional com la de la finca de Milmanda, amb un clima de nítid caràcter mediterrani, signat per les altes temperatures, la chardonnay desenvolupa les seves aromes de manera extraordinària.

Experiència excel·lent i molt interessant Una experiència enològica i gastronòmica molt, molt recomanable, gaudir del vi, la natura i la gastronomia. i sempre pot ser el regal perfecte

Centro de Visitas

Centro de Visitas (Pacs del Penedès)
Finca el Maset, s/n – 08796 Pacs del Penedès (Barcelona) – a 4 km. de Vilafranca del Penedès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s