GIRÒ RIBOT 4 EDICIÓ DEL SOPAR GRASTONÒMIC ENTRE VINYES

El nostre més sincer agraïment, per la nostra banda, a GIRÓ RIBOT, per la seva invitació a la “la 4a edició del sopar gastronòmic entre vinyes”, que van celebrar aquest dissabte dia 18 i fer-nos partícips d’aquest esdeveniment tan especial, amb aquest agradable sopar, va ser un veritable honor. El lloc, un paratge incomparable, espectacularment il·luminat, que ja es percebia al lluny, abans d’arribar a el lloc i s’intuïa la gran nit que ens esperava.

 La vetllada, havia de celebrar a l’aire lliure, a la nova terrassa de GIRÒ RIBOT, envoltada de vinyes, que hagués fet, encara més atractiu, si cap, aquest esdeveniment, però, a causa de la impetuosa pluja, el sopar  es va haver de celebrar  a la Destil·leria de l’1900, del celler, un majestuós i personal saló convertit en un elegant i distingit menjador, en el qual es va servir el sopar

Comencem la vetllada en un bonic patí amb un sostre natural format per magnífiques plantes penjants, bellament il·luminades, en el qual, enguany, com a novetat, ens van sorprendre presenciant el “degorjat” artesanal d’ampolles de Cava Brut Nature 2014, degustant i assaborint aquell esplèndid cava recent degorjat, mentre tastávem unes estupendes tapes que ens anaven servint juntament amb una patates fregides, en uns curiosos cucurutxos de paper, graciosament posats en un pupitre de fusta en el qual en lloc d’ampolles de cava estaven les paperines de patates, posteriorment vam passar al sopar. Sopar perfecta, per gaudir dels sentits, amb ambient agradable, bons caves maridats amb un menú de luxe i sobretot un excel·lent tracte i cordialitat, que va ser patent durant tota la vetllada.

Com l’esperit de el vi i el cava és el most, el sopar es va iniciar amb un tast de les diverses seqüències de el most, 6 en total, on sentim les diferents etapes aromàtiques i gustatives fins arribar a el cava i que ens anava descrivint fantàsticament, cada un d’ells, el seu enòleg el Joan Rovira, el qual també ens va anar  descobrint els caves que vam anar a prenen i i assaborint  al llarg del sopar, els quals van ser Unplugged Rose Brut Reserva 2017, UMa Brut Gran Reserva 2015, Spur Brut Reserva 2017, Mare Gran Reserva Brut Nature 201 I per acabar a les postresunPretty Woman Brut Reserva 2018,

l’Eduard Sanfeliu Giró ens va anar indicant de el perquè de l’elaboració de cada cava i els seus noms i així, amb uns acurats i saborós plats marinats amb els extraordinaris caves GIRÓ RIBOT, vam anar degustant el sopar que constava de 4 plats, a qual més exquisit i suculent, tots productes de proximitat, i com postres una delitosa copa de Micro Macedonia amb llima, sucre moreno i sorbet de Mandarina, que junt amb al excel·lent Pretty Woman Brut Reserva 2018, de GIRÓ RIBOT, va ser una manera magnífica de finalitzar  aquest superb i magnífic sopar.

Una experiència per al paladar, va ser un total gust poder ser present

No et perdis l’experiència de paladejar un excel·lent cava GIRO RIBOT, experts en proporcionar als diferents paladars aroma i sabor

Pots anar a la seva Wine & Cava bar que obre cada dissabte i diumenge, de 12:30 a 16:00 hores, amb reserva prèvia o fer una de les seves tantes experiències.

Giró Ribot
Finca el pont s/n
08792 Sant Fe del Penedès
Tel. +34 938 974 050
Fax. +34 938 974 311

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s