“PICNIC DE VEREMA En Freixenet

@Jan Ferriz

Per celebrar la festa de la verema, FREIXENET, va realitzar aquest passat dissabte dia 4, una excel·lent visita guiada amb verema, nomenada “PICNIC DE VEREMA” un gran pla, per conèixer la història d’una gran i reconeguda marca com és FREIXENET , i que, agraïm la seva invitació i poder haver gaudit d’aquesta atractiva i exquisida experiència.

@Jan Ferriz

Aquesta visita és una activitat oberta a qualsevol públic, perquè és sorprenent i magnífica, però, sobretot, la aconsellem a famílies amb nens, doncs, percebem què, aquests, que eren bastants, van gaudir i es van divertir molt i van ser els protagonistes , ja que, la visita comença en una de les sales de Freixenet, amb una explicació de l’elaboració de l’cava , senzilla d’entendre però molt didàctica i interessant per a ells, realitzada per un expert vestit com el reconegut nen de la marca, per després baixar a 14 mts sota terra i fer tot un recorregut per conèixer les impressionants cellers, amb la il·lustració dels mateixos realitzada per l’experimentat i bon guia que portàvem.

@Jan Ferriz

Posteriorment, vam sortir de l’recinte de Freixenet i vam anar caminant fins arribar a l’inici d’un bosc on, al llarg de camí, havien preparades unes taules individuals per a cada família o grup i en cadascuna un apetitós pícnic compost pel típic pa amb tomàquet i embotits de la terra, per assaborir-ho juntament amb un magnífic cava BRUT NATURE RESERVA FREIXENET i un cop gaudit d’aquest pícnic, ens van instruir amb un petit taller de verema i ens van donar, a tots, una cistella, un barret i unes tisores de podar i seguint el sender en què estàvem, en aquell entorn natural, arribem a una vinya on vam començar a veremar, va ser expectant, fantàstic, una sensació increïble, però que no va acabar aquí.

@Jan Ferriz

Un cop gairebé plens els cistells i gaudit de l’experiència, ens van donar un barril i un gran got de plàstic en el qual, cada grup o família, del raïm que havia recollit, embolicat en una malla vam anar esprement amb les mans, i anava sortint i caient el most del raïm i que, entusiasmats i per delit nostre i plaer vam poder provar i apreciar el bon i gran sabor de el mateix i el més  impressionant i emocionant, és que estava elaborat per nosaltres mateixos.

@Jan Ferriz

Vam aprendre a recollir-les, premsar i provar el primer pas del que finalment serà CAVA, el gran cava de FREIXENET, que és el most i que per acabar el procés, de most a cava, vam degustar una copa de FREIXENET BRUT NATURE RESERVA dE 6 anys.

@Jan Ferriz

La veritat és d’admirar el recorregut complet,
està molt ben organitzat, sempre trobes detalls interessants, racons especials i sobretot  a més dels aromes i sabors, el més extraordinari, un viatge en el temps.
Val la pena descobrir l’experiència i per descomptat degustar el Cava!!!!

@Jan Ferriz

Freixenet – De 10 a 14h
Lugar: Joan Sala, 2. Sant Sadurní d’Anoia. https://goo.gl/maps/U535e1GGLM2Nctv46

Picnic de vendimia y taller: 25 € / adulto. 15 € / menores
¿Qué incluye?

  • Taller familiar de vendimia (inicio 10h)
  • Cesta y sombrero
  • uva cosechada
  • desayuno
  • Cata de cavas
  • Most
  • Visita teatralizada a la bodega 
@Jan Ferriz

El taller de vendimia es una actividad familiar abierta a todos los públicos donde conoceremos la cepa, su ciclo y las uvas. Aprenderemos a recogerlas, prensarlas y probarlas desayunando después de una caminata por la viña de La Plana, justo a los pies de la cava.
Al terminar, dentro del centro de visitas, descubriremos juntos, a través de una visita teatralizada, la elaboración del cava y los secretos de las Cavas Freixenet. El taller y visita acabarán a las 13.30h
El punto de encuentro será la recepción de Freixenet.

@Jan Ferriz

Actividades complementarias

  • Visita a las cavas (11h, 11.30h y 12h) + 15 € / persona
  • Cata / maridaje programado (12.30h) + 18 € / persona

Aforo máximo: 25 personas

Se requiere reserva previa (máximo 3 de septiembre):

938 917 096 / visitacaves@freixenet.es
Reservas online: https://tickets.freixenetgroup.com/muslinkIII/venda/index.jsp?nom_cache=FREIXENET&property=FREIXENET&codiActiv=134&lang=1 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s