Verema a Juvé & Camps: tast de varietats i caves ecològics

Dia: 19 Setembre

Hora: De 10:00 a 12:00h

Descripció: Des del 2015, a Juvé & Camps comptem amb la certificació ecològica de totes les nostres vinyes. El Celler d’Espiells està ubicat al cor de la nostra finca principal (unes 200 hectàrees de vinya), en un espai d’un valor paisatgístic i agrícola de primer ordre. Treballem amb 13 varietats diferents, 9 de blanques i 4 de negres, i ho veremem pràcticament tot a mà.

Durant l’activitat ens endinsarem al nostre Jardí de Varietats, una vinya on podrem comparar les diferents varietats i tastar i comparar el seus raïms. Coneixerem el conreu de la vinya, les tasques que s’hi fan, les tècniques de viticultura ecològica, la història de la fil·loxera i moltes altres curiositats de la vinya. Després, ens refugiarem del calor fent la visita del celler i finalment tastarem alguns dels nostres millors caves i ho acompanyarem amb un petit aperitiu. T’hi esperem!

Contacte:  93 891 10 00 – casa@juveycamps.com

Preu: 35 euros/ persona

Direcció d’inici de l’activitat: Juvé & Camps – Celler d’Espiells. Adreça: BV-2247, 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona

Entrades limitadesCompra entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s