Giró Ribot ,Sopar entre vinyes

Sopar entre vinyes

Dia: 18 Setembre

Hora: De 20:30 a 23:00h

Descripció: El sol, la pluja i la vinya són savis aliats per regalar al raïm vida que esclata a cada gotim. Ja arriba el temps de verema i amb ell, el nostre sopar gastronòmic a Giró Ribot. Gaudirem d’un sopar gastronòmic a la fresca en un entorn únic, envoltat de vinyes a l’aire lliure, a la nostra nova terrassa, amb un maridatge de luxe amb els nostres vins i caves Giró Ribot. L’esperit del vi es el most. Per això, us oferirem un tast de les diverses seqüències del most, on sentirem les diferents etapes aromàtiques i gustatives fins arribar el vi o cava. Seguirem amb al menú gastronòmic amb productes de proximitat maridats amb vins i caves de Giró Ribot i conduit pel nostre enòleg, Joan Rovira. T’hi esperem! Serà una nit memorable.

*L’activitat respecta totes les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19. Les fotografies no fan referència a la disposició real de les taules. Les taules es disposaran en grups bombolla i en cas que sigui una taula gran compartida, es garantirà la distància de seguretat entre comensals, en cap cas hi haurà gent de grups de bombolla diferents un al costat de l’altre.

Contacte:  674 355 538 – events@giroribot.es

Preu: 65 euros/ persona

Direcció d’inici de l’activitat: Camí Pont, 08792 Santa Fe del Penedès, Barcelona (Google Maps)

Entrades limitadesCompra entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s