NIT BLANCA A “VILARNAU” COMIAT DE L’ESTIU

@Jan Ferriz

El divendres 27 d’agost CAVES VILARNAU va organitzar un sopar “la Nit blanca”, amb motiu del comiat de l’estiu i de el qual, junt de moltes persones mes, formem part i ens sentim molt agraïts a la Maria Baró per la seva invitació i felicitar-la per l’esdeveniment que va ser senzillament espectacular, una proposta original i oportunitat única d’acomiadar l’estiu, amb un entorn de luxe, i un sopar exquisit.

@Jan Ferriz
@Jan Ferriz

Com ja hem comentat moltes vegades i no ens cansarem de repetir-ho, VILARNAU, és un lloc encantador, però aquella nit, en aquest sopar, era encara més, si cap, tot VILARNAU, il·luminat, al jardí on es va celebrar el sopar, tots els arbres coberts de llums penjant, les taules impecablement posades, un petit i enllumenat escenari muntat fantàsticament, des del qual sortia la música que va anar amenitzant la vetllada des de l’arribada, un racó encantador, seductor, a més, la raó temàtica de la Nit Blanca era degut al fet que tots els assistents havíem d’anar de blanc, de manera que, tot en conjunt era fascinant, una nit màgica.

@Jan Ferriz

El sopar va ser elaborada pel conegut restaurant “Cal Blay”, de Sant Sadurní d’Anoia, que junt amb Vilarnau comparteix el Pop-up gastronòmic “VILARNAU & CAL BLAY, El pop-up gastronòmic de Vilarnau és la proposta més original d’estiu per gaudir d’al Penedès.

@Jan Ferriz

Una experiència enogastronòmica única perquè està feta amb ingredients exclusius que és un altre dels molts ambients de Vilarnau i que també pots gaudir i delectar-te amb la seva saborosa gastronomia juntament amb un bon cava Vilarnau.

@Jan Ferriz

Els plats molt ben presentats i elaborats, realitzats amb exquisidesa, amb productes de la terra, a més de cuscús i risotto, tot això assaborit amb un excel·lent i deliciós cava Brut Vilarnau i de postres els típics carquinyolis i catànies, que per descomptat no podien faltar

@Jan Ferriz
@Jan Ferriz

i posteriorment i per acabar la nit, música amb un DJ, que ens va fer aixecar, a tots, de les nostres taules per ballar i seguir gaudint de la festa. SORPRENENT, SIMPLEMENT PERFECTE

@Jan Ferriz
@Jan Ferriz

Qualsevol persona que li agradi la bellesa, el bon menjar i assaborir un bon cava, que vagi a VILARNAU, perquè no sé quivocará.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s