Llopart Caminada i pícnic de verema a l’Heretat familiar

El passat cap de setmana del 5 i 6 de setembre vam organitzar la jornada anual de verema en què emplacem als nostres visitants a viure de primera mà la collita de les nostres vinyes de muntanya. En aquesta ocasió, la jornada va incloure una caminada per l’Heretat fins a la Vinya de la Font, on els veremadors van collir el Xarel·lo, a mà i amb cura, seleccionant els millors raïms que després es convertiran en els escumosos i els vins tranquils de Llopart.

Amb les caixes ja plenes, la passejada va seguir fins a les vinyes velles de Les Flandes, on creixen ceps de Xarel·lo, Macabeu i Parellada plantats fa més de 70 anys.

Per adaptar-nos a les mesures d’aforament i distàncies de seguretat, aquesta jornada s’ha organitzat en dos grups diferenciats cada dia, que feien recorreguts alternatius i realitzaven els tastos i els esmorzars en diferents espais.

Texto y fotos Llopart

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s