Aquest dijous arrenca la nova i més completa edició de Passeig de Gourmets, el festival gastronòmic de Passeig de Gràcia

Passeig de Gourmets torna per setè any consecutiu amb 20 restaurants disposats a fer gaudir als barcelonins del seu cartell gastronòmic. Una edició que promet ser la més completa fins a la data amb sis activitats a la seva esquena: la Ruta de Platets, els Entrepans d’Autor, la Rebosteria Creativa, els Menús Gourmet, els Còctels i les Experiències Gourmet.

En paraules de Luis Sans, president de l’Associació del Passeig de Gràcia que impulsa el festival, “aquesta serà una edició meravellosa que mostrarà, no sols el talent dels xefs, com porta fent des de 2018, sinó que també ofereix la possibilitat de gaudir de Passeig de Gràcia des del matí fins a la nit. Una edició molt completa, adaptada a tots els gustos i horaris, perquè els amants del bon menjar puguin acostar-se a gaudir dels deu dies de la festa gastronòmica de Passeig de Gourmets”.

Cada acció està pensada perquè els visitants coneguin el talent dels xefs de la zona a través de diferents formats. La Ruta de Platets, per 10 € cadascun amb beguda a triar (Estrella Damm, copa de Cava o Royal Bliss), ofereix la possibilitat de passejar per Passeig de Gràcia creant un recorregut gastronòmic a través de diferents propostes.

Els Entrepans d’Autor, amb preus variables entre 9 i 19€ però també amb beguda inclosa, s’adapta a la realitat de molts: poc temps i molta fam. Una fórmula pensada per als quals tenen més pressa en el dia a dia, sense renunciar a unes delicioses bocades que alegrin la jornada.

La Rebosteria Creativa, que és una de les novetats de l’edició, arriba per a fer més dolça encara la cita amb Passeig de Gurmets. Per 8€ es podran recórrer sis establiments i les seves propostes des del matí fins a la nit.

Al costat d’aquesta novetat, els Còctels s’endinsen en el cartell del festival per a rendir tribut al moment de l’aperitiu i el posterior al sopar. Una manera de gaudir, des de la calma, de la sofisticació que transmeten els restaurants participants a través de xarrups plens de glamur. Tant és així, que algunes signatures internacionals de la zona s’han sumat per a traslladar en format còctel la filosofia de les seves marques.

Els Menús Gourmet, que se celebren juntament amb la ruta des de 2018, són l’activitat que requereix reserva prèvia i que permet gaudir per 55€ d’un menú degustació pensat per a l’ocasió amb una beguda inclosa o, per 70€, amb un maridatge de caves exclusiu per a l’ocasió assessorat per la Denominació d’Origen Cava.

Finalment, les Experiències Gourmet, són les cites que traslladen tot el coneixement gastronòmic dels xefs a través de tallers, demostracions, tastos, taules rodones i molt més perquè els assistents puguin aprendre de primera mà al costat d’ells. Aprendre i gaudir al mateix temps sense renunciar a la qualitat dels ingredients.

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web del festival: www.passeigdegourmets.com

Deixa un comentari