BODEGUES SUMARROCA. 108 & SUMA “LA VIDA A LA VINYA”

A causa de la gran acollida i l’èxit que va tenir BODEGUES SUMAROCA a l’esdeveniment que va organitzar, juntament amb la firma JOYAS 108, l’any passat, amb una gran desfilada, aquest any han realitzat la segona edició. “Vida a la vinya” que és com van batejar aquesta segona edició de la desfilada. Un homenatge a la fauna de la vinya mitjançant un maridatge únic i exclusiu de joies, art, moda i vi.

En aquesta segona edició celebrada el passat dissabte 17 de setembre, en què vam tenir el privilegi de poder assistir, les firmes de moda Nina LiPuPu, Elvira Cor i Jordi Rafart també van ser partícips de la passarel·la amb dissenys inspirats en la flora i fauna del territori . Com a novetat d’aquest any, un Market amb peces de les col·leccions dels dissenyadors fetes exclusivament per a aquesta ocasió i la presència de dos rapinyaires al photocall que donava la benvinguda a tots els convidats, recordant el premi que Bodegas Sumarroca vam guanyar aquest 2023: Premi Vinari a Enoturisme a la millor activitat sostenible i mediambiental per Vol de Rapaces.

L’ambient creat al bonic entorn de Finca Molí Coloma, una espectacular passarel·la per un dia, convidava  a tots els assistents a viure un viatge on es combinava terra, vi i biodiversitat i que com a curiositat indicar que una de les models que desfilaba era Mis Spain 2023 Fati Bel.

Entre altres propostes durant la desfilada, cal destacar la participació de la pintora Eva Fernández que va traçar un retrat d’un cavall fet amb pinzellades de pintura i vi, així com l’actuació de ball de les campiones mundials de dansa infantil Aitana i Nayara i  tot ambientat amb la música immersiva del DJ Alexandre.

La Mercè Sumarroca, relacions públiques de Cellers Sumarroca va conduir el final de l’esdeveniment amb un maridatge de tres vins, amb tres joies i tres tapes. Martina, Temps de Flors i Terral van ser els protagonistes d’aquest maridatge. La Mercè Sumarroca va destacar que, “és important crear projectes que posin en contacte la viticultura amb altres espais artístics i vitals i en accions que permetin donar a conèixer la riquesa del territori on treballem”, i afegeix que” la fauna de les seves finques és una gran part daquesta riquesa. A Sumarroca treballen des de la sostenibilitat i l’ecologia sempre amb respecte i atenció per l’entorn

Amb aquesta segona edició i l’èxit del projecte, Bodegas Sumarroca i 108 Joies consoliden l’acord de col·laboració per a les properes edicions amb aquest gran vincle entre la viticultura, les joies, l’art i la moda.

Desfile  fantàstic, excel·lent, en un entorn idíl·lic i una extraordinària organització, i posada en escena. Una experiència original, impressionant. Com tot allò que organitza la Mercè de SUMARROCA.

Una nit excepcional on tot el públic assistent es va delectar d’una gran desfilada i amb un gran final de festa on es van tastar els millors vins i caves de Cellers Sumarroca i un excel·lent càtering


Gràcies Mercè, per ser com ets, per la teva creativitat. i ser tan emprenedora. Ets una crack

Deixa un comentari