CAROL VALLÉS MERCAT GASTRONÓNIC EDICIÓ DE NADAL

Aquest passat diumenge 1 de desembre, a Celler Carol Vallés va començar l’esperit nadalenc organitzant la seva cinquena edició del típic mercat gastronòmic edició nadalenca

En un meravellós entorn on està situada a La finca de Can Parellada, situada al municipi de Subirats, es va muntar als seus jardins un mercat on es van instal·lar nou parades on cadascuna d’elles ens van presentar els seus productes estrelles, on a part de poder degustar-los, podies comprar en una oportunitat única productes de la comarca i d’alta qualitat i maridar-ho amb els Caves Reserva i Gran Reserva de Carol Vallés

Gràcies a la directora d’entourisme del celler, Natàlia Boada ens sentim com a casa una dona superactiva que sense parar estava atemptada a tot el públic assistent i organitzant explendidament amb Beth que forma part l’equip de comanda Guillem Carol pertanyent a la segona generació que actualment han agafat el timó de Carol Vallès

El Mercat gastronònic va ser un gran èxit, encara que el temps no acompanyo com devia, però el públic no deixo perdre l’ocasió de la gran oferta a part de les degustacions dels productors assistents

ESCALFET 1886

Carquinyolis Escalfet és una empresa familiar fundada el 1886 i actualment dedicada exclusivament a l´elaboració de carquinyolis artesans.

CAL MIQUELÓ

Cansaladeria Cal Miqueló és una empresa fundada l’any 1896. Actualment l’empresa està dirigida per la quarta generació des de la seva fundació.

AVGVSTVS FORVM

Experts en vinagres ideals per fer servir cada dia a la cuina, per a amanides, salses, fruites, gelats, postres, etc. Perfecte per reduir-lo a foc lent o per cuinar carns de caça. A la boca es noten les notes de fusta i envelliment.

MOIÓ melmelades

Moió Mermeladas és un projecte familiar que neix al municipi de Font-rubí (Barcelona) el 2018. La seva filosofia és elaborar melmelades ecològiques i de proximitat utilitzant mètodes artesanals bo i escollint la millor fruita per obtenir un producte de qualitat excel·lent

J RIUS

Som l’arribada d’una família de forners que es remonta al 1922. Esforç i millora constant per oferir-te un pa que t’acompanya tota la vida. Vincles que neixen de matèries primeres que ens impulsin: proximitat, coneixement i tradició al teu servei

CAMINS DEL NORD

Els millors formatges artesanals de Sant Sadurni de noia

D´OLIVA

Darrere de cadascun dels nostres Olis DO (D·OLIVA), hi ha una família apassionada per aconseguir els millors sucs d’oliva. La nostra filosofia és tan senzilla com seleccionar i posar a l’abast de la mà les joies d’aquest ja valorat producte

MOSTATXO

Obtenen el most a partir d´una premsada suau, per això el most que surt és un most flor, fi, lleuger, aromàtic, suau i afruïtat. És l’essència de l’expressió de la vinya. Hi ha condensats els treballs vitícols d’un any a la vinya i la síntesi d’anys de pràctiques respectuoses amb el sòl.

PATATS PIQUÉ

Som exigents i ens agrada menjar bé. Precisament perquè som mediterranis, tenim bons hàbits gastronòmics que ens acompanyin a l’hora d’elaborar els nostres productes.

Cada cop més, valorem que els productes siguin de l’entorn més proper.

Tots els productes ben marinats amb els grans Caves Carol Vallés

Mallerenga Gran Reserva Brut Nature

Gran Reserva 2017 – Brut Nature
Pit-roig

Reserva 2019 · Brut Nature
Guillem Carol

Gran Reserva 2018 – Brut Nature

En un marc meravellós acompanyat per la música de la DJ Filo, durant la jornada, el celler Carol Vallès ha organitzat diverses activitats per a tots els gustos, dedicades als diversos usos que es pot donar al cava i als mateixos productes del mercat. Són les següents:

Tast d’escumosos del món amb Cèsar Cánovas, que presentarà una selecció d’espumosos d’arreu.

A l’interior del Celler, en un lloc privilegiat envoltats de bótes, en una gran taula, César Cásanovas va donar una lliçó magistral de la seva professionalitat com a summellier a tot el públic que ple sala, ningú va sortir indiferent de la magnífica experiència

Taller de còctels amb els Caves de Col·lecció Carol Vallès de la mà de Damià Mulà, de la cocteleria Boadas

Passejada entre vinyes amb Joan Carol, fundador del celler

Maridatge exclusiu dels productes del Mercat amb Caves Carol Vallès de la mà de CARAM CARAM! és una empresa formada per dues joves emprenedores i creatives dones, la Gemma Muray i la Clara Soler, que havent treballat, totes dues, al món de l’enoturisme en el temps de la pandèmia es van unir i van ajuntar els seus coneixements i van començar a explorar en els productes de proximitat i de Catalunya, dels petits comerços de productes elaborats per ells, boníssims i poc coneguts i valorats, i es van posar a treballar amb la fusió d’aquests productes i el maridatge amb vins i caves, van realitzar una magnífica experiència amb totes les entrades esgotades, impartint el seu enginy maridant els productes del mercat amb els caves i vins de Carol Vallés

Una gran iniciativa que l’any que ve no us la podeu perdre.

CAROL VALLÉS

Can Parellada, Corral del Mestre, s/n,

08739 Can Cartrò-Subirats, Barcelona

Telèfon: 938 98 90 78

visites@cellerscarol.com/ 93 898 90 78

Fotos: Jan Ferriz. Redacció:Susana Abadia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s