ARRIBA L’11a EDICIÓ DEL MERCAT DE NADAL DE BUIL & GINÉ

BUIL & GINÉ celebra la 11a edició del seu tradicional Mercat de Nadal els dies 9 i 10 de desembre, de 10 a 19 h. Es tracta d’un esdeveniment consolidat que torna amb un programa ambiciós després del parèntesi provocat per la pandèmia, amb més productors, tasts inèdits, activitats i música en viu. Així, a més del tradicional mercat d’elaboradors artesans on degustar i comprar productes gastronòmics i de regal per les festes, el celler de Gratallops organitza per primera vegada dos tastos dirigits del vins més exclusius de la marca, Pleret i els de la Col·lecció de la Família

No hi faltaran les bombolles: els visitants trobaran un dels productes estrella de les festes de la mà de Gramona. També a destacar, una jam session el dia 10 amb Xavi Francin, Philip Mahon i Ignasi Vernet on tothom hi és convidat a participar. La jam session s’emplaçarà a l’exterior del centre d’enoturisme, on els visitants podran gaudir també del servei de wine bar de BUIL & GINÉ, amb vins de la marca i escumós Gramona a copes, cervesa artesana d’Escaladei Rústica Bufona i barbacoa. També a mencionar, l’exposició i venda d’aquarel·les al vi De Color VI de Maria Boladeres. L’esdeveniment se celebra al celler i al Centre d’enoturisme de BUIL & GINÉ en horari ininterromput i està dirigit a clients, amics i públic tant local com d’altres comarques. 

BUIL & GINÉ Wine Co., SL

Ctra/ Gratallops – Vilella Baixa km 11,5 (T-710)

43737 Gratallops, El Priorat (Tarragona)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s