Sumarroca es presenta al Gastronòmic Forum Barcelona Amb els seus vins estrelles Vaig veure de Mas ” Marger” i Gran Vi de Mas “Boria”

Els Cellers Sumarroca dins l’espai Showroom del vi catala-la al Gastronòmic Forum Barcelona, a banda de la seva gran col·lecció de vins i caves, presenta a la fira els seus dos vins estrelles el Marger Vi de Mas i el Boria Gran Vi de Mas

Uns vins espectaculars amb unes condicions especials per a la seva elaboració Mas i Gran Vi de Mas, dues noves categories creades per la DO Penedès per reconèixer les elaboracions més excepcionals vinculades a una masia centenària. Segons la DO, aquesta distinció “posa en valor el patrimoni històric que té el territori i destaca vins de màxima qualitat amb un segell que mostra la història dels masos del Penedès”

Els cellers de Sumarroca han aconseguit el reconeixement de Gran Vi de Mas amb el vi negre Bòria, elaborat amb la varietat de syrah, i el de Vi de Mas, amb el vi blanc de guarda Marger, elaborat amb moscatell i macabeu Sent Sumarroca un dels primers cellers a obtenir aquest reconeixement

Bodegues Sumarroca. Finca Molí Coloma. Barri El Rebato s/n. Subirats

Fotos Jan F. Redacció Susana Abadia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s