El Cava protagonitza les festes més exclusives de la nit barcelonina

La DO Cava promou tres festes exclusives aquesta tardor com a punt de trobada entre reconegudes personalitats de diferents àrees, amb l’objectiu de retre homenatge a les bombolles amb major història del nostre país, el Cava. Les icòniques festes, batejades com Live Cava, se celebraran des d’aquest mes d’octubre fins a finals d’any. El president del Consell Regulador del Cava, Javier Pagés, manifesta que “cada festa serà un homenatge al Cava, a la tradició i a l’esforç que hi ha darrere de cadascuna de les delicades bombolles que gaudim en la copa”. La primera de les festes es va viure el passat el 20 d’octubre en el nou Mirador Unlimited 360 Barcelona amb vista panoràmica a la ciutat. La primera dupla de celebritats formada per la famosa model Judit Mascó i el reconegut xef Jordi Vilà ha pogut compartir les seves experiències amb Cava en el trajecte de les seves vides familiars i professionals en un ambient de glamur molt pròxim.

Judit Mascó assegura que “els meus regals d’aniversaris són bons Caves. Sempre tinc Cava a la nevera, forma part de la meva vida, no solament per a celebrar si no que m’agrada molt per a acompanyar aperitius i menjars. És molt més transversal en un menjar”. Per part seva, Jordi Vilà destaca que “tenim l’oportunitat de liderar tot aquest moviment del Cava”. El xef va assenyalar que “el Cava és un bon acompanyant, personalment és la meva opció quan vaig a menjar”.

El periodista i presentador Llucià Ferrer és el mestre de cerimònies en cadascuna de les festes, a les quals se sumaran rostres coneguts de la nostra societat provinents de diferents sectors. Llucià Ferrer conversarà obertament amb cadascun dels famosos ambaixadors convidats a la festa, comentant el seu vincle amb el Cava, les seves experiències i anècdotes al voltant d’aquestes autèntiques i prestigioses bombolles. Es presenta com una trobada entre el Cava i l’alta societat de Barcelona, en un ambient afterwork relaxat que permetrà descobrir més a fons el Cava i gaudir-lo en algunes de les ubicacions més icòniques de la ciutat comtal.

Les següents festes recalaran el 17 de novembre a l’icònic Palau de la Música de Barcelona, i just a les portes de Nadal, el 15 de desembre tindrà lloc l’última trobada al Reial Cercle Artístic, reconeguda institució barcelonina dedicada al foment de l’art.

Una unió glamurosa que reunirà professionals de les més diferents arts, sempre amb el Cava com a conductor d’aquestes trobades. La premiada esportista Ona Carbonell, el mediàtic xef Marc Ribas i la jove prometedora actriu Mireia Oriol són algunes de les celebritats que s’uneixen a les pròximes festes d’àmbit privat per a brindar amb Cava.

Els reconeguts ambaixadors abracen així la marca Cava, lloant les seves característiques qualitatives diferencials i gaudint dels diferents estils de Cava disponibles. Durant les vetllades s’explorarà també el potencial de maridatge del Cava gaudint-lo de forma distesa amb una selecció de tapes gourmet.

Texto :Mahala Wine Fotos : Mahala Wine y web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s