JUVÉ & CAMPS Espiells, amb bicicleta elèctrica

A la 5a edició del Festival “La primavera del Cava”, que realitzen 15 cellers emblemàtics, durant el mes de Maig,  efectuant diferents experiències, JUVÉ & CAMPS, el dissabte 28, va realitzar l’experiència “Espiells, l’ànima de Juvé & Camps amb bicicleta elèctrica” i  allà vam ser.

L’experiència va començar a la finca d’Espiells, ubicada en un espai paisatgísticament bell, al Penedès, aprofitant el temps primaveral, més aviat d’estiu, l’experiència, per les vinyes, com diu el seu nom, es va fer amb bicicleta elèctrica, per la qual cosa se’ls atribueixo una a cadascun dels allí presents, que era un grup important i que, juntament amb els nostres guies Miquel i Sandra, sortim de la mateixa dirigint-nos a la vinya on es faria una primera parada per descansar i conèixer la parcel·la i vinya

en la què la Sandra ens va fer una introducció i ens indica que es diu la Cuscona i la varietat plantada és de macabeu. A la mateixa es troba una alzina centenària, que dóna més encant al lloc, amb les muntanyes de Montserrat de fons, un privilegi.

Des d’aquesta, un cop descansats, ens dirigim a la segona parada, que serà a la vinya la Mediona, allà el Miquel i la Sandra, també ens fan una àmplia i amena explicació didàctica de les vinyes que ens envolten i la seva varietat que també és macabeu. És la darrera parada a les Vinyes, doncs des d’aquí i passant per un tros de carretera del terme de Sant Llorençs d’Hortons, ens dirigim fins a “Casa Vella”

“Casa Vella”, una masia catalogada del segle XVII, preciosa, envoltada de vinyes i boscos, un entorn idíl·lic, bellíssim

i on vam fer un esmorzar de pagès, amb pa i tomàque, acompanyat de botifarra, amb un tast d’espectaculars caves i vi Juvé & Camps un regal per al paladar com….

Brut Rosé

CAVA BRUT ROSAT
Seducció rosada: el cava més jove i llaminer de Juvé & Camps Pinot Noir amb caràcter mediterrani, intens, fresc i exuberant, un rosat que no deixa indiferent

Juvé & Camps Essential Xarel·lo Brut Reserva

Cava reserva brut elaborat íntegrament amb Xarel·lo conreada en la finca de Espiells. Des de Juvé & Camps seleccionen les parcel·les que millor s’adapten a aquesta varietat autòctona. Les vinyes reflecteixen el caràcter més primari del raïm, que es manifesta a través de la subtil aroma de notes anisades, fruita blanca i herbes mediterrànies. D’entrada amable, fresca i cremosa, la seva acidesa equilibrada acompanya un final llarg i vibrant.

Casa Vella d’Espiells

VI NEGRE RESERVA D.O. PENEDÈS
Opulent i Complex, Classicisme i Modernitat. 100% Cabernet Sauvignon, cultivat a la nostra finca de Mediona (600 m sobre el nivell del mar). Selecció enològica: producció minuciosa i fidel a l’anyada. Verema manual.

Tornem al celler a deixar les bicicletes, però aquí no acaba l’experiència, seguim amb la Sandra que ens ensenya les instal-lacions i els cellers de Spiells, l’ànima de JUVÉ & CAMPS.

En una immensa plaça tota ella feta  de maóns, on al fons,i  a mà esquerra, hi ha edificat, també de maons , un alt mirador. Entrem als cellers, d’estil modernista amb grans arcs, només entrar en quedem meravellats

A part dels grans dipòsits d’acer inox, ens criden l’atenció altres de grans dimensions de ciment decorats totalment, amb l’estil trancadis, tots revestists de trossos de ceràmica taronja i blava, que actualment no s’utilitzen, així com La impressionant nau de bótes, de roure francès i americà També disposa d´amplis espais, perfectament condicionats i equipats, pensats per fer diversos tipus d´esdeveniments, tots elegantment decorats  i ambientats, com un gran saló menjador amb taules rodones disposades, tot bellament posat al detall, amb estil i elegància.

Us hem fet un petit resum dels que podeu veure si  aneu a una de les visites  de Juve & Camps, perquè descobriu per vosaltres mateixos aquest bonic celler. Un celler precios, perfectament cuidat al mínim detall.

CONTACTAR

T +34 938 911 000
juveycamps@juveycamps.com

Google Maps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s