Grup Freixenet triomfa als prestigiosos concursos nacionals i internacionals de vi

Grup Freixenet, líder mundial de vins escumosos, segueix sumant reconeixements nacionals i internacionals en prestigiosos concursos de vi, que certifiquen el compromís de la companyia amb la màxima qualitat dels seus caves Freixenet i Segura Viudas, així com l’extensa tradició familiar i experiència centenària a l’elaboració de vins.

Ambdues marques han estat guardonades amb multitud de medalles per l’excel·lència dels caves, així com l’esforç i el talent dels equips que els elaboren. En aquest sentit, Freixenet i Segura Viudas han estat premiats en concursos i guies de vi amb tast a cegues de reconegut prestigi internacional, entre els quals destaquen Mundis Vini, Berliner Wine Trophy, Guia Peñín, Giroví, Barcelona Rosé International Bubble Awards i el Concurs Mundial de Brussel·les – Rosé Edition.

Mundus Vini, fundat fa 15 anys i considerat un dels esdeveniments de referència del sector vitivinícola, ha concedit la medalla d’or a Freixenet Cordón Negro Brutun dels caves més reconeguts de la marca a nivell internacional, a la seva edició Spring Tasting 2022 celebrat a Alemanya. Al mateix certamen, aquest cava ha estat destacat com el millor vi de la categoria Best of Show Retail Market. Aquest reconeixement se suma a la recent medalla d’or atorgada a Cordón Negro al prestigiós concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships, juntament amb el Regional i National Trophy – que implica ser considerat el millor cava del món i el millor escumós d’Espanya.

En paral·lel, Mundus Vini també ha reconegut amb medalles de plata a Segura Viudas Brut Rosé, l’únic cava inclòs al Top 10 dels millors escumosos del món d’Effervescents du Monde en 2021.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s